Ta bort “Antivirus Detected Some Suspicious Activity” (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort “Antivirus Detected Some Suspicious Activity”. Detta “Antivirus Detected Some Suspicious Activity” avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Du få omdirigeras till en misstänkt webbplats som visas “Antivirus Detected Some Suspicious Activity” aviseringar? Om ja, har vi dåliga nyheter för dig. Datorn är infekterad med en adware parasiter och det är det som orsakar omdirigeringar. Den goda nyheten är att “Antivirus Detected Some Suspicious Activity” varningar är falska. Det finns inte misstänksam aktivitet upptäcks på datorn. Din maskin är bara bra, inte räknar den adware som du är värd.

Men få inte panik. Denna skadegörare är flyttbara. Du kan ha smittats med ett mycket allvarligare hot som en destruktiv trojansk häst eller en girig ransomware. Om du tar omedelbara åtgärder, skulle du har inga problem att hantera denna otrevliga situation. Slösa inte tid. Så snart du upptäcker de “Antivirus Detected Some Suspicious Activity” varningarna kan acceptera din PC är inte längre sjukdomsfri och börja leta efter en väg ut. Hitta adware som orsakar denna röra och radera den. Bli av denna plåga så snart som möjligt. Det ger längs ingenting men problem och huvudvärk. Låt det inte. Och inte låta dig luras av den. Rensa datorn nu. Adware har ingen plats i ditt system.

Sidan som visar “Antivirus Detected Some Suspicious Activity” varningar är mycket otillförlitliga. Klicka inte på allt du ser på den. Det är helt täckt med popup-fönster som måste undvikas till varje pris. Problemet är, webbplatsen innehåller en skadlig kod som hindrar dig från att lämna. Pop-ups konstatera att om du klickar på dem, kommer du att kunna lämna sidan.

Detta är tyvärr inte sant. Om du klickar, kommer webbplatsen aktivera helskärmsläge i webbläsaren. Eller, vad är värre, att den hämtar en infektion på datorn. Det enda sättet att stänga webbläsaren och lämna denna webbplats är att använda Aktivitetshanteraren. Gör det. Inte interagera med skadlig sidan på något sätt. Klicka inte på någonting. Också, vad du än gör, ring inte siffrorna som tillhandahålls. Om du gör, du kommer att kontakta hackarna bakom adware och de kommer att hitta ett sätt att stjäla dina pengar.

Detta är ju vad de är ute efter. De kommer antingen att försöka övertyga dig att köpa några skumma produkt eller en falsk anti-malware-app, eller de kommer att tvinga dig att prenumerera på oönskade tjänster. Dessa människor är ganska fantasifulla. De kommer att hitta ett sätt att få vad de vill. Så inte göra deras jobb lättare och använda din Aktivitetshanteraren för att stänga din webbläsare och starta en ny session. Men så länge adware är ombord, kommer inte det sluta omdirigera dig till skumma webbplats. Det är därför du måste ta bort det för gott. Det också bombarderar dig med massor av irriterande annonser dagligen vilket gör din online surfa ännu svårare. Lägg inte upp med det. Använd våra avlägsnande guide nedan och rensa din dator nu!

“Antivirus Detected Some Suspicious Activity” aviseringar visades på grund av adware men hur fick adware? Du ladda ner det avsiktligt? Vi tycker inte det. Och ändå är det här. Skadedjur luras du ger det behörighet att ange. Det använde trick. En av de vanligaste kallas freeware kombinationserbjudanden. Vara extra försiktig när du installerar gratis program från webben så du vet aldrig vad kan fästas på dem. Det enda sättet att ta reda på är att välja de anpassade inställningarna i guiden. Detta sätt inte kommer du bara se alla dessutom fäst appar men du kommer också kunna avmarkera vart och ett av dem. Göra det. Sådan extras är oftast infektioner. Ta bort dem. Uppmärksamma vad du tillåter för att ange ditt system. Skurkar be för din slarv. Inte bevilja det.

“Antivirus Detected Some Suspicious Activity” borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort “Antivirus Detected Some Suspicious Activity” från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort “Antivirus Detected Some Suspicious Activity” från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *