Ta bort Antrie.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Antrie.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Antrie.com. Detta Antrie.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Antrie.com webbsidan är dåliga nyheter. Detta är inte en tillförlitlig webbplats, vara säker på det. Om du råkar komma över denna sida varje gång du så mycket som touch en av din webbläsare, förbereda för bekymmer. Antrie.com är ett tydligt tecken på att det finns en cyber infektion på din maskin. En webbläsare kapare en. Parasiten har redan lyckats slingra sig ombord och konstant visningen av den ovan nämnda webbplatsen är dess sätt avslöjar sin närvaro. För dig, men är utseendet på denna sida en stor, neonskylt. Hörsamma det. När du upptäcker Antrie.com, se till att datorn är värd en kapare och gör ditt bästa för att hitta och ta bort det så snart som möjligt.

Hijackers är inte mycket trevlig följeslagare. Inget gott kommer av att hålla en i ditt system. Tvärtom. Alla skadedjur gör är att orsaka problem från det ögonblick det kommer in. Ge inte det tillräckligt med tid för att orsaka vissa irreversibla skador. Eftersom det kommer, såvida du inte vidtar åtgärder. Hitta där inkräktaren gömmer sig och tveka inte att ta bort den på plats. Om du inte, dröjer det inte länge innan ni ångra er.

När infektionen blir, problemen börjar hälla. Din webbläsare är först att uppvisa tecken på parasitens närvaro. Det kallas en webbläsare kapare av en anledning. Omedelbart efter infiltration, kaparen tar kontroll över alla dina webbläsare och orsakar dem att omdirigera dig till webbplatsen Antrie.com vid varje tur. Du kan inte göra en enda online flytta utan sidan poppar upp. Du öppnar din webbläsare, det är där. Du öppnar en ny flik, det är där igen. Du skriver i en sökning, det är bland resultaten. Webbplatsen är överallt. Den ersätter även din hemsida och sökmotor utan att bry sig att be om din tillåtelse. Du öppnar bara webbläsaren en dag för att hitta att det redan är på sina ställen och ingenting du gör kan ta bort den.

Remove Antrie.com
The Antrie.com Virus

Bortsett från de konstanta omdirigeringar, kaparen kastar också oräkneliga reklamfilmer på dig på daglig basis. Varje sida som du besöker är tung på banners, erbjudanden, erbjudanden, kuponger, video annonser, popup-annonser, i texter, etc. Även de webbplatser som brukade vara reklamfritt är nu helt täckt med annonser. Din hela webbupplevelse förvandlas till en mardröm på grund av infektionen. Surfa på nätet normalt stannar i förflutnan.

Nu är din varje online flytta blandat av skadedjur. Det hindrar dig från att surfa på nätet som du brukade. Det är otroligt irriterande och även farligt. Med kaparen ombord, du kan lätt landa på skadliga sidor eller utsättas för falska, potentiellt farliga annonser. Ett fel klick och du kan ladda ner fler infektioner på maskinen redan smittade. Låt inte det hända. Ta bort kaparen och få dina online-aktiviteter tillbaka till det normala. För att göra det manuellt, följer du våra avlägsnande guide nedan. Gör det nu. Din situation förvärras per minut.

Hur lyckades den otäcka kaparen ange ditt system utan du inse och stoppa det? Sanningen är att skadedjur använde trick för att lura dig att ge den behörighet att ange. Det kan inte bli utan ditt medgivande och det är därför det vänder sig till de gamla men guld lömska metoderna. Några av dem inkluderar spam e-postmeddelanden, freeware buntar, falska programmet eller systemuppdateringar, skadad sites/ länk, tredje part annonser, etc. Om du vill skydda datorn, vara vaksamma på alla gånger och extra noga om vad samtycker du till. Ge inte i all hast och distraktion. Detta sätt du hjälper bara hackare. Välj vaksamhet i stället. Det hjälper dig att skydda datorn från infektioner.

Antrie.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Antrie.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Antrie.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *