Ta bort Any Search Manager (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Any Search Manager. Detta Any Search Manager avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Any Search Manager är inte ett legitimt program. Det är Kategoriserad som en adware infektion. Som ni förmodligen vet, är adware skadedjur bland de mest irriterande cyber-virus. Men de är också farliga. Även om experter säger att en adware är relativt lätt att ta itu med, gör detta den inte mindre farliga. Det finns inget sådant som en ofarlig skadegörare. Varje en orsakar skada och var och en får så småningom ur.

Gör dig själv en tjänst och inte vänta tillräckligt länge för att uppleva alla de negativa känslor som adware är på väg att kasta på dig. När du inser att det är ombord, hittar dess exakta dölja plats och ta bort den vid upptäckt. Ju förr bli du av med det, desto bättre för både din och systemets välbefinnande. Inte förhala. Skadedjur använder även andra skada. Om du låter det vara, kommer förr eller senare det orsaka vissa oåterkallelig skada.

En gång i ditt system, Any Search Manager infekterar alla dina webbläsare. Det är rätt. Ingen webbläsare är immuna. Adware tar kontroll över varje en och injicerar den med många annonser som du tvingas se på daglig basis. Detta är inte bara otroligt irriterande, men. Det medför risker. Adware visas inte verifierade reklamfilmer. Det spionerar på dig och visar annonser som kommer att väcka ditt intresse.

Allt detta beror på att den behöver din klicka. Hackare använder pay-per-klick mekanism för att tjäna pengar på nätet. De bryr sig inte om annonser som de visar är säker eller inte. Ibland visas även de skadade reklamfilmer med flit. Allt de bryr det få betalt. Om du klickar på, får de betalt. Du blir deras sponsor. Vad tycker du om det? Att inte nämna att dina online-aktiviteter förstörs effektivt.

Du kan inte surfa på webben utan avbryts hela tiden av annonser och omdirigeras till skuggiga platser. Det är en mardröm. Och detta är inte allt. Din maskin också lider. Det blir otroligt långsam och inte svarar. Det laggar hela tiden. Det kraschade och fryser. Även din Internet-anslutning blir instabil. Men den värsta delen av värd denna adware är den spioneri. Som vi sagt, det övervakar dina online steg och sedan använder de insamlade uppgifterna för att visa annonser som du kommer att gilla. Men vad händer om det lyckas stjäla mer viktiga detaljer som finansiella sådana? Vad gör du då? Vänta inte tillräckligt länge för att ta reda på. Använd vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel och ta bort adware en gång för alla. Det har ingen plats i ditt system. Om du låter vara det, du kommer ångra det förr snarare än senare.

Bortsett från att bli av med skadedjur, bör du också kontrollera kommer det inte finnas en annan attack. Du vet förmodligen inte hur Any Search Manager smittat dig. Tja, är du den att låta det. Inte avsiktligt, naturligtvis. Det lurade er och du försumliga nog låta det. De flesta gånger adware använder spam e-postbilagor, skadad sites/ torrents/ links/ annonser, medföljande programvara, falska programuppdateringar, freeware plattformar, etc.

Any Search Manager kan använda någon av de ovannämnda infiltration men det skulle fortfarande behöva något annat – din slarv. Flesta användare tenderar att öppna all post som landar i Inkorgen utan att tänka två gånger på den. De inte läsa villkoren och Conditions/ EULA och bara hålla att klicka på ”Nästa”. De använder ofta overifierade nedladdningskällor och de är inte noga med vad de godkänner. Ja, är detta vad är att vara slarvig. Och infektioner be på den. Om du betalar lite mer uppmärksamhet online har du en bättre chans att förebygga en attack. Detta är ett sätt bättre alternativ vilken behandlar parasiten senare. Inte göra dig själv en enklare mål genom att ge adware exakt vad den behöver. Var vaksam och skydda dig själv och din maskin från cyberhot.

Any Search Manager borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Any Search Manager från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Any Search Manager från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *