Ta bort BFMIO.COM (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort BFMIO.COM. Detta BFMIO.COM avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

BFMIO.COM är en skadlig webbplats. Det är förknippat med en webbläsare kapare infektion vilket innebär att om du ser det hela tiden, kaparen har redan lyckats slingra sig i ditt system och utseendet på BFMIO.COM är dess sätt att tillkännage sin närvaro. Kapare användaren på sidan som en front till lurar bakom. Som en sköld, om du kommer. För dig, men är sidan en varning så acceptera det som sådan. Visningen av denna webbplats är en tydlig indikation av kaparens invasion så inte ignorera det. Så snart du börjar se den skadliga domänen varje gång du går online, vidta åtgärder.

Acceptera det faktum att datorn är värd för en cyber infektion och agera. Tror inte att denna kapare är ofarliga eller användbar på något sätt. Tvärtom. Det är skadligt och det är inte användbar. Den bäst kursen av handling som du kan ta är att ta bort inkräktaren innan den har chansen att orsaka dig några oåterkalleliga skador. Ju förr bli du av med det, desto bättre. Om du lämnar det ombord, däremot, dröjer det inte länge innan ni ångra er.

När kaparen har angett din maskin, problemen börjar hälla. Helt plötsligt, kan inte du göra en enda online flytta utan att avbryta BFMIO.COM. Varje gång du öppnar en av din webbläsare, är platsen det att hälsa på dig. När du öppnar en ny flik, är platsen där igen. När du försöker besöka en annan sida, få på något sätt du omdirigeras tillbaka till BFMIO.COM. Det är inte att bli av med denna otäcka sida. Den ersätter även din hemsida och sökmotor bakom din rygg och varje gång du vill söka efter något på nätet, du är tvungen att använda den. Allt detta är inte bara irriterande, men. Det är också farligt.

Denna webbplats kan inte lita på att tillhandahålla säker och korrekt sökresultat. Naturligtvis inte. Det är ju associerade med en webbläsare kapare och en kapare mål den boost webben trafiken till vissa sidor och generera pay-per-klick intäkter för dess ägare. Detta innebär att ingenting visas på skärmen från nu på är tillförlitlig. Inte sökresultaten, inte vilka sidor som du får omdirigeras till, inte de annonser du bombarderas med, ingenting. Varje gång du klickar på något, betalt hackarna bakom infektionen.

Också, du riskerar att förvärra din situation genom att hämta mer skadliga program på ditt system. Ett enda klick kan lika ditt samtycke ibland. Det är allt som behövs. Du kommer inte ens inser att du bjuder in mer parasiter ombord. Och som om allt detta inte är nog, kaparen också sätter din integritet i riskzonen. Den använder din webbläsare för att spionera på dig och samla känslig information som sedan skickar den till dess utvecklare. Om skadedjur får sina händer på dina personligen identifierbar och finansiella autentiseringsuppgifter, kommer du vara i stor fara. Inte låta det hända. Använd våra avlägsnande guide nedan och ta bort kaparen ASAP.

Hur inkräktaren ange din PC? En av de mest sannolika scenarierna innebär freeware buntar. Hämtar du ofta gratis program på webben? Och om du gör, du välja anpassad eller standardinställningarna? Om du svarar inte är den senare, måste du ändra dina vanor. De anpassade alternativ ger dig chansen att se alla dessutom bifogade appar som ska installeras på datorn tillsammans med det ursprungliga programmet. De tillåter dig att ta bort alla extras innan avslutad installation medan standardinställningarna inte ger dig sådant alternativ också. Välj noggrant. Välj säkerhet över hastighet. Lite extra tid och uppmärksamhet kan spara dig massor av problem i framtiden.

BFMIO.COM borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort BFMIO.COM från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *