Ta bort Bitballoon.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Bitballoon.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Bitballoon.com. Detta Bitballoon.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Webbläsarkapare är irriterande cyber parasiter som tar över deras offrens webbläsare och attackera dem med många påträngande annonser. Om du märker att din hemsida och Sök leverantör har ersatts av webbplatsen Bitballoon.com, är det ett tecken på att din webbläsare har kapats.

En annons attack kommer att uppstå rätt efter kaparens invasion. Vad är mer, denna parasit får sina händer på din privata webbdata som beter historia, surfvanor, sökresultat, inloggnings-ID, etc. Detta görs för att hjälpa den anpassa ad innehållet på ett sådant sätt, att användaren är mest benägna att klicka på det genererat innehållet. Syftet är att skapa inkomst från varje klick som offret gör.

Kaparna distribueras oftast via infekterade länkar och pop-ups, spam e-post, e-filbilagor, torrents, programvara buntar, falsk uppdateringsmeddelanden, falska verktyget verktyget annonser, etc. För att se till att du inte i hacker fällan och hålla din dator säker från en malware infektion, föreslår vi att du följer våra råd. Styra framgår av spam-mail. Om du får tvivelaktiga mejl från okända avsändare, är det bäst att inte öppna dem. Speciellt om de innehåller bifogade filer och körbara filer.

Remove Bitballoon.com
The Bitballoon.com Virus

Att välja en Advanced/ anpassad installation om möjligt är också det säkraste sättet som du kan installera programvara på datorn. Detta gör att du kan se om det finns några dolda program och appar på den bunt som du har hämtat. Om det finns någon extra programvara, att vi rekommenderar avmarkera det, eftersom det är mest sannolikt Förklädd malware.

Webbläsarkapare är otäcka parasiter som anställa förödelse på den skadelidande webbläsare. Symtom på sådan skadlig infektion inkluderar men begränsas inte till långsam internet-anslutning, släpar, onormal beter beteende, stor mängd annonser-popup-fönster, i-text, banners, blinkande aviseringar, etc. Ju längre kaparen lämnas obevakad, ju mer tid det kommer att behöva orsaka problem. Den växande annons kvantiteten kommer snart att visa sig vara svårt för webbläsaren att visa.

Någon gång börjar det kraschar och frysning, vilket kommer att leda till webbläsaren att sluta arbeta helt. Webbläsarkapare är ett totalt brott mot din online-säkerhet och integritet. Om du vill återgå till en normal och reklamfritt webbupplevelse, behöver du bli av med denna irriterande skadegörare så fort du märker sin närvaro på datorn. Instruktionerna i slutet av denna artikel, om bortförande av denna webbläsare kapare, kan vara till hjälp för dig.

Bitballoon.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Bitballoon.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *