Ta bort Bnewsb.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Adware är en skadlig programvara som ansvarar för de många påträngande annonser som visas i webbläsaren. Bnewsb.com webbplatsen kommer till följd av förekomsten av en sådan otäck parasit på datorn. Så om du får ständigt omdirigeras till sidan, betyder det att någonstans på datorn lurar ett farligt hot från kategorin adware.

Den cyber olägenhet kan äventyra din online-säkerhet och närvaro genom att övervaka varje steg som du gör online och samla data såsom men inte begränsat till webbhistorik, vanor och sökfrågor. Med denna data, kommer parasiten kunna komponera relevanta annonser, så användaren kommer att vara mer benägna att klicka på dem. Detta är ett större brott i ditt online-säkerhet.

Adware kommer att attackera din webbläsare med sådana skumma kampanjer, i hopp om att skapa pay-per-klick intäkter. Effekten av sådana tunga sponsrade innehåll kommer snart reflektera över din webbläsare, som börjar att krascha och frysa, på grund av det stora antalet annonser att visa varje dag. Bnewsb.com adware måste tas bort från din dator så fort du upptäcker det, eller riskerar du det rent total förödelse på din webbläsare.

Adware döljer ofta som bonusmaterial i programvara buntar. Förekomst av parasiten avslöjas oftast inte korrekt. För att se till att de gratisprogram som du försöker installera på datorn inte innehåller någon dold extra programvara, måste du välja en anpassad eller Avancerat installera. Gör inte misstaget att välja en snabb installation. Om du inte väljer att följa våra råd, om eventuella dolda hot existerar, kommer de få installeras automatiskt, utan din vetskap. Adware är en mycket lömsk parasit. Det lurar också bakom spam e-postmeddelanden och bilagor, falska uppdateringar, torrent-filer och tvivelaktiga annonser.

Bnewsb.com adware är inte något du skulle vilja ha på din enhet. När det invaderar, gör det allt för att förvandla varje befintlig webbläsare på datorn till ett annonsen-förevisande verktyg. Som ett resultat, kommer skärmen vara vimlade med skumma annonser, som kommer att försöka lura dig att klicka på dem. Var försiktig! Det skadliga programmet bryr sig bara om att producera så många annonser som möjligt. Det kommer inte att verifiera sina källor.

Du kanske är ett klick ifrån en möjlig cyber-infektion. Om du följer en falska länk, kanske du omedvetet ger hackare tillgång till din dator. Och det är precis vad de vill. Skurkarna är beroende av din naivitet och vårdslöshet, att få sina händer på känslig information som lösenord, kreditkortsnummer, IP-adresser, etc. Din enda vägen ut ur denna helvetiskt situation är att ta bort detta otäcka parasit från datorn. Längre du förseningen, sämre får din situation.

Bnewsb.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Bnewsb.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Bnewsb.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *