Ta bort brådskande Chrome uppdatering ”Virus” från Chrome/ Firefox

Browser hijackers
Remove Urgent Chrome Update

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort brådskande Chrome uppdatering. Detta brådskande Chrome uppdatering avlägsnande guide arbetar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Brådskande Chrome uppdatering tillhör familjen av de så kallade ”webbläsarkapare”, som vanligtvis adware-program. Installeras på din dator, kaparen automatiskt ersätter din standardstartsida och sökmotor och startar översvämning din webbläsare med många popup-annonser. Annonser visas varje gång du försöker komma åt vissa webbplats och de allvarligt stör din surfning aktivitet.

Pop-ups som tillhandahålls av brådskande Chrome uppdatering kan tas bort från din dator endast när du raderar kaparen som är ansvarig för deras närvaro på systemet. Om du hålla brådskande Chrome uppdatering på datorn, finns det en stor risk för din virtuella säkerhet.

Vanligtvis, infiltrerar brådskande Chrome uppdatering datorn utan din vetskap eller tillåtelse. I själva verket programmet kräver ditt godkännande innan dess installation, men det betyder att du får se det kommer. Webbläsare kapare gör sitt bästa för att lura dig att tillåta dess setup utan att du ens inse det.

Remove Urgent Chrome Update
The Urgent Chrome Update Virus

Oftast, brådskande Chrome uppdatering gömmer sig bakom några freeware och smyger i oupptäckt, mitt framför dina ögon. Detta händer eftersom många datoranvändare inte är mycket försiktiga när de installerar nya freeware på sina system. Istället för att läsa villkoren, de överens om att allt i en hast och därför användare som sluta med kapare såsom brådskande Chrome uppdatering. För att undvika detta händer, bör du alltid läsa igenom alla villkor och villkor som fastställs i installationsguiden av den nya programvaran och var mycket noga med vilken typ av källor för nedladdning du använder. På detta sätt undviker du att låta alla skadliga program på datorn.

För att skilja riktiga webbsidor från de falska, bör du veta att om det var en officiell sida av en pålitlig program, det skulle ha varit ett alternativ för att ladda ner programmet direkt från webbplatsen. Ifall ett sådant samband saknas, bör du hålla sig borta från sådana ansökningar. Vad alla dessa program gör är att ge dig med toner av värdelösa popup-annonser som på allvar kan hota din online-säkerhet. Som brådskande Chrome uppdatering är en av dessa appar, bör du ta bort det från datorn utan att tveka.

De goda nyheterna om brådskande Chrome uppdatering är att dess avlägsnande inte är en svår process. Du kan ta bort programmet tillsammans med annonser antingen manuellt eller automatiskt. Manuellt avlägsnande instruktioner finns nedan denna artikel. Men även om du har slutfört processen manuellt avlägsnande, har du fortfarande köra en fullständig genomsökning av datorn för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer. Du kan göra detta genom att installera ett välrenommerat antimalware verktyg som kommer att radera alla befintliga hot på en gång och kommer att skydda systemet mot skadlig kod på alla gånger.

Brådskande Chrome uppdatering borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort brådskande Chrome uppdatering från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *