Ta bort Browse Pulse Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Browse Pulse

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Browse Pulse Virus. Denna Browse Pulse Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Browse Pulse har klassificerats som ett webbläsartillägg som distribueras vanligtvis med hjälp av tredje part installatörer tillsammans med andra Windows-kompatibla program. På grund av att Browse Pulse är kompatibel med de större webbläsarna – dvs, Mozilla Firefox och Google Chrome, tillägget kunde installeras på någon av dem. I det här fallet uppmanas du att lokalisera och ta bort adware ansökan så snart du märker det på din virtuella maskin.

Den officiella webbplatsen för programmet är browsepulse.net, men den medföljande länken för nedladdning är inte aktiv, således Browse Pulse inte kan fås därifrån. Därför identiskt, med mest annons-stöttat program, Browse Pulse har blivit utspridda över hela webben stuvat tillsammans med andra gratisprogram. Detta händer oftast under installationen av ny programvara på din dator, eftersom du inte läser villkoren som tillhandahålls av installationsguiden av ansökan. I det här fallet, du bara accepterar allt och låt adware in i systemet utan jämn realiserbar den. Därför bör du vara mycket försiktig varje gång när du installerar ny programvara på din dator. Annars kommer din systemsäkerhet att allvarligt hotas.

Remove Browse Pulse
The Browse Pulse Virus

Trots att Browse Pulse är tänkt att optimera dina webbläsarsessioner, adware ansökan gör denna process svårare istället. Tillägget kommunicerar med servrar för remote adware och visar olika kommersiella annonser, pop-ups och banner erbjudanden, varje gång du försöker använda webbläsaren. Tyvärr, det finns ingen garanti om dessa annonser är tillförlitlig eller inte, vilket öppnar någon av dem sätter ditt system i fara.

Dessutom är många pop-ups som tillhandahålls av Browse Pulse, kan sakta ner din internethastighet, upplever täta systemkraschar och att avbryta ditt surfande. Således, bör du ta bort Browse Pulse från datorn så snart som möjligt. Dessutom bör program som positiva fynd, stark Signal, Roaming ränta och andra kloner som har byggts på Injekt motorn också tas bort från systemet, eftersom alla av dem fungerar på samma sätt.

Bortsett från översvämningar bildskärmen med talrika kommersiella annonser, Browse Pulse kan övervaka dina virtuella aktiviteter och registrera din webbhistorik. När adware samlar tillräckligt med data om dig, börjar det att förse dig med anpassade annonser som är relaterade till din virtuella intressen och preferenser för att göra du öppna dem. Varje klick du gör ger vinst till de tredje parter som gömmer sig bakom programmet och fortsätter sin existens. Om du vill undvika detta händer och skydda din systemsäkerhet, bör du avsluta de kommersiella annonserna genom att ta bort Browse Pulse virtuella datorn.

Med tanke på alla ovan nämnda, är det säkert att Browse Pulse är inte ett fördelaktigt program. Den goda nyheten om denna ansökan är dock att dess avlägsnande inte är så svårt. PUP kan tas bort från systemet antingen manuellt eller automatiskt. Manuell borttagning instruktionerna ges nedan denna artikel. Men även om du har slutfört processen manuellt avlägsnande, har du fortfarande köra en fullständig genomsökning av datorn för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer. Du kan göra detta genom att installera ett välrenommerat antimalware verktyg som kommer att radera alla befintliga hot på en gång och kommer att skydda ditt system mot malware 24/ 7 en dag.

Browse Pulse virusborttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Browse Pulse Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *