Ta bort Call Microsoft Customer Support Virus | Uppdaterad

PUP

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Call Microsoft Customer Support. Detta Call Microsoft Customer Support avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

”Call Microsoft Customer Support” pop-up är ett tecken på problem. Ser det visas varje gång du slår på din PC innebär att du har en infektion ombord. En otäck parasit har lyckats att Hasa på din maskin. En parasit som tillhör familjen av scamware. Denna typ av infektioner bör inte underskattas. De är en plåga. Deras enda mål är pengar. Dina pengar, att vara exakt. Och de förlitar sig på ganska otäck och knepiga taktik för att få den. Scamware taktik går också under namnet scareware och det finns en anledning till detta. De vill ha sina offer till panik, hitåt, skurkarna bakom dem kunde enkelt få vad de vill. Poängen är, inte ge efter för rädslan och tror inte ”Call Microsoft Customer Support” varningar även för en sekund. Det är allt en lögn.

Enligt dessa varningar, har din dator smittats med Zeus. Du är bekant med Zeus, är inte du? Det är en medlem av familjen trojansk häst och det är otroligt farligt. Detta är den exakta orsaken varför hackare använda den. De vill att du ska vara rädd och de vill du panik. De flesta människor, när de hör namnet på någon Trojan, verkligen få panik och då är de villiga att göra vad det tar för att bli av med viruset. Det är därför Zeus är den perfekt beten. Men nej inte bita!

Fall inte i fällan och skurkar ställer för dig. Om du gör, kommer du ångra dig. De skrämmande varningarna, försöka när de informera er om att det finns en trojansk häst i ditt system, lura dig att ringa ett ”avgiftsfria nummer”. De uppger att du kommer att få kontakt med ”specialister” som hjälper dig att hantera det farliga hot som din maskin härbärgerat. Men det finns ingen Trojan i ditt system. Glöm inte att.

Kontakta inte dessa ”specialister” under några omständigheter. Om du gör, kommer att de fortsätta ljuga för dig och förmodligen försöka få dig att köpa några dyra men värdelös program. Efter alla, bryr de sig om det får pengar. Inte ger dem någon. Den enda pest som du behöver oroa dig över det de otäcka scamware. Men du behöver inte någon hjälp att hantera den. Låt ensam, några dyra program. Du kan ta bort det manuellt genom att följa vår detaljerade borttagning guide i slutet av denna artikel. Om du följer stegen i den exakta ordning som ges, din maskin kommer att vara sjukdomsfri snart nog. Tveka inte. Detta är den bästa åtgärden du kan ta. Ta det, och allt kommer att komma tillbaka till det normala. De skrämmande varningarna försvinner och din dator kommer att säkra igen.

På frågan hur du bli smittad med denna scamware i första hand är svaret: antagligen en medföljande programvara. Dessa typer av skadedjur är ofta kombinerade med andra program. För att vara säker bör du kontrollera varje program i paketet en efter en och det finns fortfarande en chans att missa något. Ladda ner en bunt är farligt och när så är möjligt bör du undvika den. För att inte nämna att du inte ens vet att du har hämtat dig själv vara en infektion tills det fungerar upp och då är det lite för sent. Du har dock inte denna gång.

Nästa gång, Välj inte de grundläggande alternativen men gå för anpassat kära. Läs på sikt och villkor noga och vara noga med att inte hålla med något du faktiskt inte håller med. Också, Tänk på att hackare inte har glömt det gammaldagsa sättet att använda spam-mail som går direkt till din vanliga inkorg, inte ens din spam rutan. Ta bort misstänkta e-postmeddelanden direkt som att klicka på dem kan innebära inbjudande en otäck virus på datorn. Också. Tredje part popup-fönster är också opålitliga och de flesta av gånger de är skadade samt. Spela inte med din säkerhet om du inte vill skada dig själv.

Call Microsoft Customer Support borttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Call Microsoft Customer Support från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *