Ta bort Cdn.Viglink.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Cdn.Viglink.com. Detta Cdn.Viglink.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Cdn.Viglink.com är en skadlig webbplats. Om du ser det hela tiden när du bläddrar, är du i trubbel. Sidan är ett tydligt tecken på en infektion. Det anger förekomsten av en webbläsare kapare parasit i ditt system. Skadedjur har redan lyckats ange din maskin och ständig visning av Cdn.Viglink.com är dess sätt att avslöja sig själv. Acceptera att som varningen det är och akt det.

Kaparna gör inte för ett bra företag. Det du sysslar med är inte ett undantag. Börja leta sitt gömställe omedelbart efter att ha kommit över webbplatsen Cdn.Viglink.com. Hitta där det lurar och tveka inte att ta bort den. Ju tidigare det är borta, desto bättre för både din och systemets välbefinnande. Tänk på att kaparen använder varje sekund på din maskin kan orsaka skada. Vänta inte tillräckligt länge för denna skada att bli oåterkallelig. Agera nu! Förseningar leda till dåliga konsekvenser.

En gång i ditt system, kaparen börjar arbeta direkt. Plötsligt, går din webbupplevelse utom kontroll. Cdn.Viglink.com webbplatsen blir din online skugga. Varje gång du går online, är det där för att hälsa på dig. Det är där när du öppnar en ny flik. Det är där när du skriver i en sökning. Du få omdirigeras till den när du försöker besöka dina favoritsidor. Platsen ersätter även din hemsida och sökmotor utan att bry sig om att be om tillstånd. Det behöver inte ditt godkännande att göra ändringar i inställningarna för din webbläsare. Det är därför det kallas en kapare. Bokstavligen kapar din webbläsare. Det tar full kontroll och lämnar dig att lida konsekvenserna. Men är dina förstörda online-aktiviteter minst av dina bekymmer. Sanningen är att något mycket farligare händer bakom ryggen.

Den otäcka kaparen är programmerad att spionera på dig och att spela in varje online rörelse du gör. Detta är precis vad det gör. Från det ögonblick det kommer in, skadedjur börjar samla in känsliga uppgifter om dig. Det vet allt. Det kan även stjäla din personligen identifierbar och finansiella autentiseringsuppgifter. Vad tror du händer nästa? Det skickar det, naturligtvis. Kaparen skickar alla den insamlade informationen till hackarna bakom det och de kan använda den för vad de tycker passar. Låt det sjunka in en stund. Skurkarna har nu tillgång till dina privata uppgifter.

Hur tror du detta kommer att sluta? En sak är säker, det inte kommer sluta bra för dig. Den verkliga frågan, men är du kommer för att sitta overksam medan kaparen gör vad man vill eller ska du gå och stoppa det? Göra det senare. Skydda din integritet. Använd våra avlägsnande guide nedan och radera denna inkräktare en gång för alla. Ju tidigare gör du, desto bättre.

Hur lyckades kaparen Hasa i ditt system utan att du märker? Infektioner som denna vända sig till bedrägeri och svek att lura sina offer. En av dessa trick är falska programuppdateringar. Var mycket försiktig när du installerar uppdateringar. Du kanske tror du uppdaterar Java samtidigt, i själva verket, du installerar skadlig programvara på datorn. Läs alltid villkor innan du accepterar dem.

Sluta säga ”ja” i blind tro. Försummelse leder till infektioner. Alla parasiter be för din brådska och distraktion. Inte ge dem. Välj vaksamhet i stället. Använd bara pålitlig nedladdningskällor. Läs noga igenom alla klausuler i EULA. Om du märker något skumma, avbryta installationen omedelbart. Gör dig själv en ännu enklare mål genom att vara slarvig.

Cdn.Viglink.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Cdn.Viglink.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *