Ta bort Chrome Weather Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Chrome Weather Virus

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Chrome Weather Virus. Detta Chrome Weather Virus avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Chrome väder är inte användbara programmet det låtsas vara. Även om det ger väderprognosen, är det bara en fasad. En mörkläggning att distrahera dig från att ta reda på att appen faktiskt gör. Programmet faller inom ramen för adware infektion. Det är en adware. Det låtsas vara användbar bara att göra dig hålla den ombord så det kan göra vad den var programmerad att. Låt det inte.

Så snart du märker dess skadliga förlängning bifogas alla dina webbläsare, vidta åtgärder. Börja leta efter Chrome vädrets gömställe och ta bort den vid upptäckt. Lyckligtvis för dig anses adware infektioner vara relativt lätt att hantera. Men måste du agera snabbt. Denna skadegörare är inte ofarliga. Om hänsyn till tid, kommer att det göra en enda röra av dina online-aktiviteter.

Ju längre vistelser asvor, mer problem den orsakar. Dessa problem kan börja som liten och oansenlig men de växer i svårighetsgrad allteftersom tiden går. Låt inte detta scenario som utvecklas. Ta bort adware innan den lyckas orsakar vissa irreversibla skador. Och det kommer, så småningom. Frågan är ska du låta det eller du ska skydda din maskin. Välj klokt. Allt är upp till dig.

Remove Chrome Weather Virus
The Chrome Weather Virus

Adware’s syfte är att öka webbtrafik till specifika sidor och därmed generera pay-per-klick intäkter för dess utvecklare. Det sker genom att bombardera dig med massor av opålitliga annonser och länkar. Hela skärmen är översvämmad med banderoller, kuponger, erbjudanden, erbjudanden, i texter, bästa priser, jämförelser, pop-ups, videoannonser och ganska mycket någon annan form av reklam som du kan tänka dig. Även de sidor som brukade vara reklamfritt är nu tunga på annonser. Vad är värre, om du klickar på dessa annonser, tjäna hackare pengar. På din bekostnad. Var och en av dina klick fyller sina fickor. Det finns mer, dock.

Klicka också sätter du riskerar. Malware risk. Annonserna får inte vara betrodda. De flesta av dem döljer fler infektioner i dem eller de leder till sidor, fulla av infektioner. Ibland är ett enda klick tillräckligt för dig att ladda ner dessa infektioner. Ja, dina klick lika ditt samtycke. Och tror inte du kan undvika annonser. De är många och de är överallt. Detta, medför bortsett från irriterande du, också din maskin att prestera sämre.

Datorn startar släpar, kraschar och fryser ofta. Vissa äldre maskiner kan även krascha ner helt. Din webbläsare kamp för att visa innehållet korrekt på grund av ad beskjutningen. Även din Internet-anslutning kan bli instabilt. Allt detta på grund av adware. Tolerera inte dess spektakel. Det ger dig ingenting bra. Använd vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel och ta bort infektionen en gång för alla. Gör det och tjäna tacksamhet för din framtida jag.

Hur de otäcka adware infektera dig utan du inse? En av de populäraste och vanligaste metoderna kallas freeware kombinationserbjudanden. Var mycket försiktig när du installerar gratis program som du inte vet vad annat kan kopplas till dem. För att förhindra oönskade program från att installeras på din maskin, välja guiden avancerad installation. Tvärtemot vad människor säger, är det inte lämplig för IT-experter bara. Det tar bara längre tid men det ger dig också möjlighet att kontrollera hela bunten program av program och avmarkera alla dessutom bifogade appar. Göra det. Sådan extra är mer ofta än inte skadliga och du behöver inte dem ombord. Avmarkera alla dem och om du vill, du kan fortfarande har installerat appen du ursprungligen planerat att ställa.

Chrome Weather Virus borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Chrome Weather Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *