Ta bort ChromeSearch.info (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove ChromeSearch.info

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort ChromeSearch.info. Detta ChromeSearch.info avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

ChromeSearch.info är den nth skadlig webbplatsen där ute. Det är också ett förebud om dåliga nyheter för ditt system. Om du ser den varje gång du går online, vara säker på att din maskin är inte längre sjukdomsfri. Den är infekterad med en webbläsare kapare pest. Om du inte har behandlat efter en kapare innan, förbereda för några överraskningar. Dåliga. Kaparna anses vara otroligt irriterande, påträngande och beskäftigt skadedjur.

ChromeSearch.info, som en klassisk medlem av denna familj, inte skilja. Förvänta dig inte något bra att komma ut att ha det ombord. Du kommer att bli mycket besviken. Istället för hoppas hotet är ofarlig och ignorera det, inse fakta och börja leta efter ett sätt att bli av med den. Detta är vad du måste göra och du måste göra det så snart som möjligt. Ta uppkomsten av ChromeSearch.info webbplatsen som den varningstecken som det faktiskt är, och hörsamma det. Kaparen lurar någonstans i hörnen av ditt system. Hitta dess exakta dölja plats och ta bort det utan att tänka två gånger. Denna infektion kommer aldrig vara fördelaktigt för dig. Tvärtom. Bli av med det innan det är för sent. Förseningar leda till ånger.

Hur vet du är smittad? Till att börja med ser du de ChromeSearch.info hela tiden när du är online. Det kommer att öppna i nya flikar och du får omdirigeras till det icke-stop. Det kommer även ersätta din tidigare hemsida och sökmotor bakom din rygg och hindra dig från att ändra dem tillbaka. Också, din webbupplevelse kommer att förändras avsevärt. Du kommer inte att kunna surfa på Internet normalt längre.

Remove ChromeSearch.info
The ChromeSearch.info Virus

Kaparen stör vid varje tur. Det sprutar alla din webbläsare med annonser i alla former och former. Men inte föreställa mig en annons eller två. Åh, ingen. Reklamfilmerna är oräkneliga och de visas hela tiden, som täcker hela skärmen blockerar sidornas innehåll. Tänk dig att få något arbete gjort i sådana förhållanden. Det är omöjligt. Varje webbplats som du öppnar är tung på banderoller, kuponger, erbjudanden, i texter, samt i någon annan form av ad du kan tänka dig. Oavsett vad du gör, gå reklamfilmerna inte bort. De är även bli mer aggressiv dag efter dag.

Allt detta på grund av den otäcka kaparen. Utöver den irritation som du lider, är du också utsatta för malware risk hela tiden. Ingenting visas på skärmen är pålitliga och du kan lätt hamna omdirigeras till en skadad sida, full av malware. Men vänta. Det finns mer. Kaparen äventyrar också din integritet. Det spionerar på din och samlar in känslig information som skickas till Internetbrottslingarna bakom den. Denna information används inte bara för bättre marknadsföring, dock. Det kan användas för skadliga ändamål som finansiella bedrägerier för identitetsstöld. Rädda dig bekymmer och ta bort infektionen från datorn så snart som möjligt. Om du vill göra det manuellt, Följ vår guide nedan. Om du föredrar automatiska lösningar, hämta en skadlig app för att göra jobbet åt dig. Hursomhelst, agera snabbt. Tiden är inte din vän.

Hur hamnade du fastnat med denna kapare? Vi kommer att berätta. Det var på grund av din slarv. Sådana infektioner kan inte ange utan din tillåtelse. Naturligtvis, de söka den sneakiest som möjligt och om du är alltför distraherad och vårdslöst kan du ge det utan att inse. I framtiden kommer vara mer försiktig när du är online. Alltid hålla din vakt. Håll dig borta från skuggiga platser. Klicka inte på någon annons som visas. Öppna inte e-postmeddelanden från främlingar. Använd bara pålitlig nedladdningskällor. Var försiktig med meddelanden och länkar du får i sociala medier. Ett fel flytta och en parasit in ditt system bakom din rygg. Vara mer vaksam och försiktig. Vaksamhet håller infektioner bort. Oaktsamhet uppmanar dem in.

ChromeSearch.info borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort ChromeSearch.info från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *