Ta bort Coinminer Trojan | Uppdaterad

Trojans

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Coinminer Trojan. Detta Coinminer Trojan avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Coinminer är den nth medlemmen av familjen trojansk häst. Som namnet antyder perfekt, denna skadegörare är inte bara en Trojan är det mynt gruvarbetare. Detta innebär att de cyberbrottslingar som står bakom det använder parasiten till gruvan kryptovaluta mynt. Så, bortsett från den vanliga problem och frågor trojaner orsaken, Coinminer lägger till en annan. Lita på oss, du vill inte hålla detta virus ombord. Det tillhör kategorin farligaste av cyber infektioner. Gör ditt bästa att ta bort det från datorn så snart som möjligt. Om du inte, här är vad som kommer att hända.

Skadedjur, som rest in i fullständig tystnad, börjar göra många obehöriga ändringar i dina inställningar. Det förändrar ditt system register genom att lägga till and/ eller ta bort frågor. Det ändrar eller skadar helt viktiga systemfiler som resulterar i dina program inte kunna köras korrekt. Det infekterar din webbläsare alltför och orsakar dem att omdirigera dig till skumma sidor varje gång du så tryck på en av dem. Bortsett från att bombarderar det dig med en aldrig sinande högen av sponsrade och farliga annonser i alla former och former. I grunden, det visar dina webbläsaraktiviteter till en mardröm och din maskin i en enda röra.

Dock finns det mer. Som vi sagt, är denna Trojan en mynt gruvarbetare. Den använder din maskin till min digitala mynt som Bitcoin och Monero. Men är du inte som får mynt i slutet. Åh, ingen. De går direkt till krypto plånboken av skurkarna bakom Coinminer. Du är bara medel för denna insats. Du får ingenting och hackare får alla. Med andra ord, betalar du priset. Hur? Coin mining processen kräver mycket CPU och GPU ström samt en hel del el. Bli inte förvånad om i slutet av månaden din elräkning har fördubblats eller ens tredubblats. Detta är exakt vad som kommer att hända. Att inte nämna att Coinminer använder din maskin vid mycket höga temperaturer nonstop. Detta ruiner maskinvaran och förkortar datorns livslängd.

Om du inte har ett kraftfullt kylsystem, kan maskinen inte hålla för länge och så småningom kommer att överhettas och krascha för gott. Det är därför hackare inte använder sina egna datorer för att gräva mynt. Detta ”företag” är bara lönsam om du inte använder din maskin och om någon annan drabbas av konsekvenserna. Bli inte som någon. Låt inte dessa människor utnyttja dig. Denna Trojan är farliga nog utan dess mynt gruvdrift funktioner. Lägg dem och du får en otroligt destruktiva och katastrofala skadegörare. Låt inte det bo ombord på ens en minut efter upptäckt. Hitta där det gömmer sig och ta bort det för gott. Låt oss varna er, Coinminers avlägsnande är en sofistikerad process. Om du inte är säker i din PC-kunskaper, använder du bättre en bra anti-malware-app som hjälper dig.

Hur du bli smittad med Coinminer? Det är ingen överraskning att virus som denna vända sig till knepigt och vilseledande metoder att infektera deras offer. Saken är den att Trojan behöver din tillåtelse för att få i. Inget tillstånd, ingen entré. Det är därför det använder smygande taktik som spam-meddelanden, skadade sidor, freeware buntar, falska uppdateringar, etc. Det vill lura dig. Det ber för din brådska, distraktion och slarv. Utan dem är ingen metod tillräckligt bra för att lyckas. Så, inte ge dem. Inte vara vårdslöst och inte göra hackare jobb lättare. Skydda dig själv. Var uppmärksam hela tiden när du är online. Ett enda felsteg eller klicka kan resultera i en infektion. Hålla din vakt hela tiden.

Coinminer Trojan borttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Coinminer Trojan från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *