Ta bort Computer-notify-services.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Computer-notify-services.com

Computer-notify-services.com är en skadad webbplats som annonserar adware och omdirigerar användare till obetrodda sidor. Trots främjas som användbart, är detta område mycket farligt, eftersom dess främsta syfte är att främja spam. Faktiskt, massor av adware program ta fördel av detta program och ange virtuella datorn stuvat med det. Därför bör webbplatsen inte hållas på systemet.

Om du märker att Computer-notify-services.com finns på datorn, det innebär att det redan är infekterad med ett skadligt program. För att stoppa domänen och dess popup-fönster från att visas varje gång du försöker använda din webbläsare, bör du leta upp malware som ansvarar för det och ta bort den från systemet. I andra fall är du mycket sannolikt att uppleva säkerhetsrelaterade frågor.

Tänk på att Computer-notify-services.com kan främja adware, men det kan inte och kan inte installeras av sig själv. I själva verket, är det du som kan göra det utan jämn realiserbar den. Vanligtvis, Computer-notify-services.com döljer bakom andra freeware, beror på att de flesta datoranvändare inte betalar någon uppmärksamhet samtidigt gå igenom dess installationsprocessen. Att ha i åtanke att freeware är ofta kombinerade med malware, du bör vara mycket försiktig när du installerar ny programvara på systemet samt läsa alla villkor och villkor som fastställs i installationsguiden. I ett annat fall är det mycket sannolikt att sluta med Computer-notify-services.com på din virtuella maskin.

Remove Computer-notify-services.com
The Computer-notify-services.com Virus

Det finns några andra sätt som Computer-notify-services.com använder att infiltrera datorn. Dessa inkluderar gömmer sig bakom spam e-postbilagor, skadade länkar och webbplatser, eller bara poserar som ett falskt system eller en uppdatering. Om du vill undvika att motvilligt installera adware, kom ihåg att brådska, naivitet och distraktion kommer säkerligen inte hjälpa dig alls.

I fallet Computer-notify-services.com finns redan på datorn, din webbläsare kommer att få översvämmad med toner av värdelös kommersiella annonser. Tänk på att om du klickar på någon av dem, kommer du att sluta installera mer oönskade skadlig programvara på systemet. Dessutom som popup-fönster kommer att dyka upp varje gång du försöker surfa på webben, är de kan orsaka du olika slags problem. Bland dessa är saktande din internethastighet, upplever täta systemkraschar och att avbryta ditt surfande. Alltså, det bästa du kan göra är att ta bort Computer-notify-services.com från datorn direkt.

I alla fall det värsta problemet du måste ta itu med if Computer-notify-services.com finns på ditt system är adware kan stjäla dina personliga data. Så snart som Computer-notify-services.com går in i din dator, det börjar övervaka din surfning aktiviteter och kataloger varje din flytta online. När adware har samlat tillräckligt med information om dig, det delar det med okänd tredje part som hanteras av programmet och de kunde använda det för skadliga syften. Därför bör du inte bara Radera Computer-notify-services.com från systemet men också skydda datorn mot skadlig kod i framtiden.

Computer-notify-services.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Computer-notify-services.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *