Ta bort Cortana Runtime Broker Virus | Uppdaterad

Trojans

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Cortana Runtime Broker. Detta Cortana Runtime Broker avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Trojanska hästar är extremt farliga virus. De är mångsidiga och används av cyberkriminella för alla typer av skadlig aktivitet. Det är lätt att få luras att tro att Cortana Runtime Broker är en normal fil på din dator, när i själva verket är det inte. Hackare är kända för att namnge sina skadliga program som om de är väsentliga OS-filer, så att de kan lura offret. När Trojan etablerar sig på datorn, bryter alla helvetet lös.

Parasiten är programmerad att förvandla din dator till ett krypto mynt gruvdrift maskin. För att göra så, det kommer att använda alla resurser som den kan hitta. Cyber datorns CPU och GPU ström kommer att riktas till bränsle de utvinningsprocesser, orsakar varje program som du måste köra långsammare än vanligt. Andra symtom av denna otäck cyber infektion omfatta släpar, långsam internet hastighet, överhettning, systemfel, fil korruption och mer. Cortana Runtime Broker kommer att påverka hela systemet, hindrar dig från att använda datorn normalt.

Vad du behöver veta om Cortana Runtime Broker Trojan är att det inte kan hacka sig på datorn. Viruset behöver din hjälp för att infiltrera. Vanligtvis är den parasit som sprider sig när du öppnar infekterade spam e-postmeddelanden som innehåller bilagor, eller när du installerar en mjukvarupaket som har dolda skadligt innehåll. Hursomhelst, du har ingen annan än dig själv att skylla. Hackare lita på din naivitet och vårdslöshet och kommer att utnyttja någon viss möjlighet att lura dig att oavsiktligt beviljar virus tillgång till datorn.

Om du ser något misstänkt ser annonser eller e-post, klicka inte på dem. Om du ägna stor uppmärksamhet åt vad du gör på nätet, förblir du skyddade. Vi föreslår att du väljer en Custom/ avancerad typ av installation när du behandlar nedladdade programvara, så du kommer att kunna se om det finns några dolda hot i form av ytterligare programvara. Om någon är närvarande, avmarkera dem och fortsätta med installationen. Detta sätt, du ska se till att inget farligt innehåll får tillgång till din dator. Andra virus distribution med tvivelaktiga länkar och annonser, falska uppdateringar och torrent-filer.

Trojan virus ska inte tas lättvindigt. Du vill inte denna typ av infektion ta över datorn. Cortana Runtime Broker parasiten kan allvarligt skada din dator om du inte tar bort hotet i tid. Så snart du upptäcker närvaron av denna farliga Trojan, måste du agera mot den. Konsekvenserna av din sysslolöshet kommer att bli kostsamt. Viruset kommer att ta över hela ditt system och kan skada viktiga filer, för att uppnå sina skadliga syften.

Släpar, långsam internethastighet, är radering av slumpmässiga filer och uppsägning av viktiga processer bara ett smakprov på vad en Trojan är verkligen kan. Du kommer inte att kunna använda enheten normalt på grund av viruset. Ditt system kommer att krascha på en daglig basis och fel kommer att göra ditt liv en levande helvetet. Hackare kan även utnyttja detta tillfälle att stjäla din personliga och finansiella information. Det är därför det är viktigt att inte slösa tid och ta bort detta otäcka virus från datorn så snart som möjligt!

Cortana Runtime Broker avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Cortana Runtime Broker från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *