Ta bort CrossBrowser Virus | Uppdaterad

PUP
Remove CrossBrowser

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort CrossBrowser Virus. Denna CrossBrowser Virus removal guide fungerar för alla Windows-versioner.

CrossBrowser är Kategoriserad som en potentiellt oönskade program som oftast infiltrerar din virtuella maskin tillsammans med några freeware program, inklusive PicColor, VuuPC, WordProser, etc.

CrossBrowser programmet är en webbläsare som bygger på krom-plattformen, vilket innebär att gränssnittet för webbläsaren är mycket liknande till Google Chrome. Detta är anledningen till varför användare blir förvirrade ganska ofta när det kommer till denna ansökan. I alla fall ta bort CrossBrowser från datorn rekommenderas starkt, annars du är mycket sannolikt att uppleva säkerhetsrelaterade frågor.

CrossBrowser och BoBrowser är identiska program som utvecklats av CLARALABSOFTWARE. Men till skillnad från CrossBrowser har BoBrowser en officiell hemsida för sin egen – bobrowser.com. Så snart du ställer in CrossBrowser på systemet, det raderar genvägen för Google Chrome och skapar sin egen genväg. Dessutom skapar webbläsaren genvägar på skrivbordet till YouTube, Wikipedia, Amazon, Google och några andra populära webbplatser.

En annan sak du verkligen bör veta om CrossBrowser webbläsaren, är dess förmåga att visa annonser från tredje part. Dessa annonser visas bara när du använder denna specifika webbläsare, tuff, vars användning inte rekommenderas. Också, du måste ignorera alla annonser som tillhandahålls av CrossBrowser för att skydda systemets säkerhet.

Remove CrossBrowser
The CrossBrowser Virus

Det huvudsakliga syftet med den CrossBrowser pop-ups och web banners är att driva mer trafik till olika webbplatser, varav vissa kan vara skadad. CrossBrowser tar inget ansvar för innehållet i annonser som du interagerar med, vilket innebär att du öppnar dem på egen risk.

Dessutom kommer du att märka vissa JollyWallet meddelanden med etiketten ”Powerd av CrossBrowser”. JollyWallet är en tjänst som erbjuder dig att få några pengar tillbaka efter att ha köpt objekt på särskilda shopping webbplatser. Kom ihåg att för att surfa Internet på ett säkert sätt, bör du ta bort CrossBrowser från datorn, eftersom vissa spårning tekniker kan användas av båda CrossBrowser och JollyWallet att övervaka din virtuella aktiviteter.

Den goda nyheten här är att CrossBrowser avlägsnande inte är en svår process. Du kan ta bort den manuellt, eller automatiskt. Om du behöver någon hjälp med borttagningen, kan du följa de manuella instruktionerna nedan denna artikel. Ändå, även om du har slutfört manuellt avlägsnande, du fortfarande har att skanna din dator med en legitim antimalware tool för att se till att alla befintliga hot har avlägsnats helt. Security tool kommer att hitta och ta bort alla potentiellt oönskade program och kommer att skydda systemet mot skadlig kod.

Angående din förlorade Google Chrome genväg, allt som du bör göra är kopiera som finns i Start-menyn och klistra in den på skrivbordet. CrossBrowser program tar inte bort hela programmet, så du kan hålla på med det i framtiden.

CrossBrowser virusborttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte ta bort CrossBrowser Virus från din dator? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *