Ta bort dåliga kanin Ransomware (WINDOWS\INFPUB. DAT) | Uppdaterad

Ransomware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort dåliga kanin Ransomware (WINDOWS\INFPUB. DAT). Denna dåliga kanin Ransomware (WINDOWS\INFPUB. DAT) avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Dåliga kanin är en av de senaste tillskotten i familjen redan enorma ransomware. Du har förmodligen hört talas om denna nya del av ett virus som ansvarar för ett flertal infektioner i Tyskland, Turkiet, Bulgarien, Ukraina och Ryssland. Tyvärr, men du läser detta avlägsnande guide artikel vilket förmodligen innebär att du har fallit offer för dåliga kanin. Du kan naturligtvis läsa bara av nyfikenhet. Om så är fallet, kan du anser dig mycket, mycket lycklig. Dåliga kanin är fruktade. Det är en extremt farlig infektion och om du för närvarande är smittad, du är för massor av frågor.

Den huvudsakliga modulen av infektionen är WINDOWS\INFPUB. DAT-fil. Om du hittar filen i ditt system, vara säker på att dåliga kanin är ombord. WINDOWS\INFPUB. DAT ligger i katalogen C:\Windows, det drivs av rundll32.exe och används för att skanna enheter anslutna till ditt lokala nätverk. Hot-funktionen är fortfarande ett pågående arbete, men det kommer förmodligen att användas i framtida version. Detta är ett relativt nytt virus men det är fortfarande extremt farligt, så underskatta inte det. Låt oss komma in på fler detaljer.

När ransomware träder din maskin, droppar det INFPUB. DAT-filer samt de viktigaste DLL och två skadliga appar. Dessa fyra element kombineras, och kryptera dina filer. Dåliga kanin gör en fullständig genomsökning av din hård driva bricka i Sök främst för filer, du har skapat själv. Dessa inkluderar dina bilder, videor, MS Office-filer, databaser, musik, dokument, etc. De alla få krypteras med en stark kryptering algoritmen och du har inte tillgång till någon av dem längre. När krypteringen är över, droppar ransomware en anteckning för dig. Det kallas hotbrev och påpekat att det enda sättet att få dina filer tillbaka genom att köpa en särskild nyckel.

Skurkarna kräver 0,05 Bitcoins som motsvarar till omkring $300 USD. De hävdar att när du betalar, de kommer att skicka dig decryptor och du kommer att kunna låsa upp din data. Detta kan vara sant, men vi rekommenderar starkt att du inte betalar. Här är varför. Först av allt, du arbetar med skurkar och skurkar kan aldrig vara betrodda. De tenderar att ignorera sina offer när lösen betalas. Du får ingen decryptor alls. För det andra, vad händer om nyckeln de ge dig fungerar bara delvis eller inte alls? Sedan vad? Du förlorat dina pengar och få inte dina filer tillbaka. För det tredje, även om de ger du nyckeln och det fungerar bra, du fortfarande har problem.

Decryptor tar bara bort kryptering, inte infektionen. Dåliga kanin kvar på din maskin som är redo att slå igen några gånger det beslutar. Vill du nu se varför betala dessa människor inte är ett alternativ? Du kan aldrig vinna. För att säkert hämta dina data, måste du först ta bort ransomware. Sedan, om du har säkerhetskopior som sparats på en extern enhet, kan du återställa allt. Oavsett vad du gör, ge inte dessa cyberbrottslingar ens ett öre av dina pengar och inte sponsra deras ”business”.

Hur hamnade du fastnat med dålig kanin? Ransomware är väl, beroende av din slarv. Hur fungerar systemet? På något sätt, hamnar du på din sida, anger att din blixt inte uppdateras och att om du vill se innehållet på denna sida, du har att uppdatera nu. Bekvämt, finns det en länk som tillhandahålls som du klickar på och filen install_flash_player.exe blir laddat ned till datorn. Sedan, om du kör det, det är det.

Du kör Bad kanin och gav viruset erkänna privilegier. Resten vi redan förklarat. Detta är vad vi menade med ”viruset förlitar sig på din slarv”. Varför skulle du klicka på en slumpmässig länk för att uppdatera ett program? Använd tillförlitliga källor bara. Inte ge dig naivitet och brådska. Det slutar aldrig bra för dig. Glöm inte att och inte upprepa samma misstag i framtiden. Det enda sättet att skydda datorn från infektioner är alltid att hänga din vakt.

Dåliga kanin Ransomware (WINDOWS\INFPUB. DAT) borttagning

Metod 1: återställa dina krypterade filer med ShadowExplorer
Vanligtvis, dåligt kanin Ransomware (WINDOWS\INFPUB. DAT) tar bort alla skuggkopior, lagras i din dator. Ransomware är lyckligtvis inte alltid kan ta bort skuggkopiorna. Så ditt första försök bör återställer originalfilerna från skuggkopior.

 1. Hämta ShadowExplorer från denna länk: http://www.shadowexplorer.com/downloads.html.
 2. Installera ShadowExplorer
 3. Öppna ShadowExplorer och välj C: enhet i den vänstra panelenshadowexplorer
 4. Välja på minst en månad sedan datumet från datumfältet
 5. Navigera till mappen med krypterade filer
 6. Högerklicka på den krypterade filen
 7. Välj ”Exportera” och välja en destination för den ursprungliga filen

Metod 2: återställa krypterade filer med hjälp av Systemåterställning

 1. Gå till Start –> alla program –> tillbehör –> Systemverktyg –> Systemåterställning
 2. Klicka på ”Nästasystem restore
 3. Välj en återställningspunkt, minst en månad sedan
 4. Klicka på ”Nästa
 5. Välj Disk C: (bör vara markerad som standard)
 6. Klicka på ”Nästa”. Vänta några minuter och återställningen ska göras.

Metod 3: Återställ dina filer med File Recovery Software
Om ingen av ovanstående metod fungerar, bör du försöka återställa krypterade filer med hjälp av File Recovery Software. Sedan Bad kanin Ransomware (WINDOWS\INFPUB. DAT) först gör en kopia av originalfilen, sedan krypterar det och tar bort originalet, framgångsrikt kan du återställa ursprungligt, med hjälp av en fil återvinning programvara. Här är några gratis File Recovery Software program:

 1. Recuva
 2. Puran filåterställning
 3. Disk Drill
 4. Glary Undelete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *