Ta bort Desktop Search Virus | Uppdaterad

PUP
Remove Desktop Search

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Desktop Search. Detta Desktop Search avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Desktop Search är en annan betrodd PUP som kan komma din virtuella dator utan din tillåtelse. Detta är den främsta anledningen varför programmet anses som ett adware-program som är kompatibla med stora webbläsare – Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome.

Desktop Search löften användare snabb tillgång till olika webbplatser. Dessutom, programmet är tänkt att vara lätt att använda och aktivera användare att surfa på webben på ett säkert sätt. Dock visar det sig som Desktop Search fungerar på ett annorlunda sätt.

Så snart adware infiltrerar virtuella datorn, börjar det orsakar dig massor av problem, programmet bör således inte hållas på systemet. Den tydligaste förändringen som gjorts av programmet är installationen av verktygsfältet på skrivbordet så att du kan söka efter en viss webbplats, eller placera en sökfråga mycket lättare. Vad är mer intressant, är dock det faktum att du inte kommer ihåg installera program på systemet och detta säkerligen kommer att bry dig.

Remove Desktop Search
The Desktop Search Virus

Faktiskt, Desktop Search gör inte behöver någon godkännande komma in datorn. Detta program är så smart att det kunde göra dig installera det själv utan jämn realiserbar den. Vanligtvis, Desktop Search registrerar datorn tillsammans med andra freeware, eftersom det ger möjligen den enklaste startpunkten för det. Därför, varje gång när du installerar ny programvara på din virtuella maskin, bör du läsa alla villkor och villkor som fastställs i installationsguiden. I ett annat fall, kommer du uppleva säkerhetsrelaterade frågor.

Desktop Search kan också infiltrera datorn av poserar som en falska system eller program uppdatering. Till exempel, medan du tänker att du uppdaterar ett visst program på datorn, låter du faktiskt en farlig infektion i systemet. Dessutom kan adware också använda spam e-postbilagor, skadade länkar eller webbplatser som andra medel för invasion. Således beror att ha ett program som Desktop Search på datorn oftast på din uppmärksamhet.

En gång installerat på din dator, Desktop Search börjar översvämningar bildskärmen med många kommersiella annonser och länkar. Problemet här är att det inte är mycket lätt att känna igen dessa länkar, så att du kan klicka på dem av en slump och får överföras till vissa skadade webbplatser med skadligt innehåll.

De medföljande annonserna är dock inte den sak som du bör oroa dig för de flesta. I själva verket är den största problem relaterat till Desktop Search programmet förmåga att få tillgång till dina personuppgifter. Så snart kaparen infekterar din dator, det börjar övervaka dina virtuella aktiviteter och registrerar din webbhistorik. När programmet har samlat tillräckligt med information om dina preferenser, Desktop Search aktier data med tredje part dolda bakom det och de kunde använda det för skadliga syften. Detta är anledningen till varför du bör ta bort Desktop Search direkt och se till att din dator är väl skyddad mot skadlig kod.

Desktop Search borttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Desktop Search från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *