Ta bort Detectmypcerrors.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Detectmypcerrors.com. Detta Detectmypcerrors.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om du börjar plötsligt se Detectmypcerrors.com popup-fönster på din PC-skärm, kan du vara säker på att ett reklam-stödda program har installerats på datorn. Denna ansökan är särskilt utformade för att tjäna pengar och det är förenligt med de tre stora webbläsarna – Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome, så det ingen spelar roll vilken av dessa du använder. I alla fall, bör du vara medveten om att denna ansökan har kategoriserats som ett reklamprogram, således måste du ta bort Detectmypcerrors.com från datorn. Annars, det kan orsaka allvarliga säkerhets-relaterade problem.

För att undvika att installera potentiellt oönskade program på datorn, måste du vara mycket försiktig varje gång när du ställer in ny programvara på systemet. Kom ihåg att hämta program från sina officiella webbplatser endast, och inte förlita sig på någon utomstående källor. Dessutom bör du veta att Detectmypcerrors.com är inte ansvarig för innehållet i annonser visas, på grund av att programmet inte övervakar dem på första plats. Därför några av de annonser som tillhandahålls av programmet verkar vara skadad och de allvarligt skulle kunna skada ditt system. Om du vill avsluta visas reklamfilmerna, är avlägsnande av Detectmypcerrors.com obligatoriskt.

Datoranvändare kan ofta vara bedragna av Detectmypcerrors.com pop-ups att tro att denna webbplats är faktiskt den officiella representanten sidan av programmet genererar reklamfilmerna. Men om du försöker öppna Detectmypcerrors.com, hittar faktiskt du att tillgången till webbplatsen är förbjudet. Detta innebär att oavsett vilket program är ansvarig för de medföljande annonserna, det har infiltrerat datorn när du har hämtat ett annat program från en icke betrodd fildelning hemsida. Således, du måste veta att varje gång du ställer in ny programvara, du bör välja Custom/ avancerade installationsalternativ och bör läsa all information som installationsguiden för att avanmäla potentiellt oönskade program.

Vanligtvis, Detectmypcerrors.com pop-ups varnar dig om de fel som finns på din maskin och råder dig att köra en systemkontroll eller kontakta tekniksupport. När detta meddelande kommer upp, bör du inte klicka på några knappar eller ring alla telefonnummer som visas på skärmen. Popup-fönster kommer att omdirigera dig till särskilda webbplatser som antingen få någon vinst för deras utvecklare som använder metoden pay-per-klick i stället för att hjälpa dig på något sätt, eller de distribuera bara potentiellt oönskade program och skadlig kod. Därför bör du ta bort Detectmypcerrors.com pop-ups från datorn för att skydda maskinen från andra infektioner.

Lyckligtvis, Detectmypcerrors.com borttagning är inte en svår process. I själva verket, om du följer den medföljande stegvisa guide nedan, kommer att du avinstallera programmet framgångsrikt. Dessutom behöver du inte någon någon USB-minnen eller CD-skivor att utföra avlägsnande. Dessutom bör du köra en fullständig genomsökning av datorn för att se till att alla befintliga hot har raderats. En ansedd säkerhetsverktyg kommer att hitta och ta bort misstänkta filer och kommer att hjälpa dig att hålla datorn ren och skyddad i framtiden.

Detectmypcerrors.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Detectmypcerrors.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *