Ta bort Disk Optimizer Pro Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Disk Optimizer Pro

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Disk Optimizer Pro. Detta Disk Optimizer Pro avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Disk Optimizer Pro är klassad som ett webbläsartillägg som distribueras vanligtvis med hjälp av tredje part installatörer tillsammans med andra Windows-kompatibla program. På grund av att Disk Optimizer Pro är kompatibel med de tre större webbläsarna – dvs, Mozilla Firefox och Google Chrome, tillägget kunde installeras på någon av dem. Om den här fall med din PC, rekommenderas du starkt att lokalisera och ta bort adware ansökan så snart du märker det på din virtuella maskin.

Som Disk Optimizer Pro är en betald program, du kommer att behöva betala $79.99 om du vill använda den. Men oavsett vad som händer Disk Optimizer Pro kommer säkert att hitta ett sätt att infiltrera datorn. Detta händer oftast under installationen av ny programvara på din dator, eftersom du inte läser villkoren som tillhandahålls av installationsguiden av ansökan. I det här fallet, du bara accepterar allt och låt adware in i systemet utan jämn realiserbar den.

Disk Optimizer Pro använder andra metoder för invasionen samt. Verktyget gömmer sig ofta bakom spam e-postbilagor, skadade länkar eller webbplatser komma in datorn eller det utgör bara som ett falskt system eller en uppdatering.

Så snart som Disk Optimizer Pro infekterar din virtuella dator, programmet kommer att inledas en full-on beskjutning av alla sorters varningar efter det. Varningarna kommer att försöka övertyga dig om att din hårddisk behöver optimering och medan du är i panik, att köpa detta verktyg. Vad du bör veta om Disk Optimizer Pro är dock att du bör ta bort det från din dator, istället för att köpa den. Annars är du sannolikt att uppleva massor av säkerhetsrelaterade frågor.

Remove Disk Optimizer Pro
The Disk Optimizer Pro Virus

Trots att Disk Optimizer Pro är tänkt att optimera dina webbläsarsessioner, adware ansökan gör denna process svårare istället. Tillägget kommunicerar med servrar för remote adware och visar olika kommersiella annonser, pop-ups och banner erbjudanden, varje gång du försöker använda webbläsaren. Tyvärr, det finns ingen garanti om dessa annonser är tillförlitlig eller inte, vilket öppnar någon av dem sätter ditt system i fara. Dessutom är många pop-ups som tillhandahålls av Disk Optimizer Pro, kan sakta ner din internethastighet, upplever täta systemkraschar och att avbryta ditt surfande. Således måste du radera Disk Optimizer Pro från datorn så snart som möjligt.

Bortsett från översvämningar bildskärmen med talrika kommersiella annonser, Disk Optimizer Pro kan övervaka dina virtuella aktiviteter och registrera din webbhistorik. När adware samlar tillräckligt med data om dig, börjar det att förse dig med anpassade annonser som är relaterade till din virtuella intressen och preferenser för att göra du öppna dem. Varje klick du gör ger vinst till de tredje parter som gömmer sig bakom programmet och fortsätter sin existens. Om du vill undvika detta händer och skydda din systemsäkerhet, bör du avsluta de kommersiella annonserna genom att ta bort Disk Optimizer Pro virtuella datorn.

I fall att dina webbläsarsessioner har omdirigerats till otillförlitliga och osäkra webbplatser, några äventyras filer och datavirus kan har lyckats tränga in i din PC. Som ett resultat, infektioner kan döljas nu i systemet och de kan göra det möjligt för cyberbrottslingar att få tillgång till din dator och stjäla din personliga och finansiella information. Om detta händer är det enda sättet att ta bort alla hot och virus helt och skydda din information blir stulen att använda det ovannämnda antimalware-programmet. Genom att använda den, kan du enkelt hitta och ta bort alla hot dolda på ditt system.

Disk Optimizer Pro borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Disk Optimizer Pro från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *