Ta bort Dragon Coupon Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Dragon Coupon

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Dragon Coupon Virus. Denna Dragon Coupon Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Dragon Coupon är en typisk adware program. Alltså, det har klassificerats som ett potentiellt oönskade program eller PUP. Sådana program bör inte hållas på datorer som de skulle allvarligt hota din systemsäkerhet. De dessutom kommer att översvämma din bildskärm med många kommersiella annonser som kommer att vara helt värdelös och i de flesta fall även farlig för dig.

De ovannämnda popup-annonserna visas varje gång du försöker surfa på webben. Detta kommer också bromsa datorns prestanda och orsaka täta systemkraschar. En annan sak du bör veta är att om du lämnar Dragon Coupon på din PC, några okända tredje parter kommer snart få tillgång till din personliga och finansiella information. Därför bör du ta bort adware-programmet från systemet så snart som möjligt.

Lita inte på de falska löftena om den falska webbplatsen Dragon Coupon .info. Om det var ett legitimt program med en faktisk sida, skulle du har kunnat Hämta Dragon Coupon direkt från den. Eftersom du kan inte, du bör veta att denna webbplats är opålitliga och falska.

Vanligtvis, Dragon Coupon blir installerad på din PC dolda bakom en annan gratis vare. Det är en av dess föredragna metoder, men det är definitivt inte enda. Programmet kan också infiltrera systemet med hjälp av spam e-postbilagor, skadad länkar, skadade webbplatser eller poserar som ett falskt system eller programvara uppdatering.

Remove Dragon Coupon
The Dragon Coupon Virus

Tänk på att freeware ger möjligen lättaste åtkomstpunkten, eftersom de flesta datoranvändare inte tillräckligt uppmärksamma under dess installationsprocessen. Istället för att noggrant läsa villkoren, godkänner de bara alla av dem i en hast. På grund av detta, låt de skadliga och störande program som Dragon Coupon ange sina system utan att ens märka dem.

Dragon Coupon presenteras som ett verktyg som hjälper dig att titta på vissa videoformat på datorn. Detta är dock knappast dess huvudsyfte. I själva verket är tillämpningen skapad för att generera vinst för de tredje parterna dolda bakom det. På grund av att programmet är annonsfinansierad, om man vill fortsätta sin verksamhet, har det att betala per klick intäkter. Varje annons, du klickar på, är kontanter i händerna på de ovannämnda partierna.

Dragon Coupon har hittat ett sätt att öka sina chanser att lura dig att klicka på dess annonser, genom att spendera lite tid övervakning dina surfvanor. Under den tiden, det blir ett bättre perspektiv på dina surfvanor, och beslutar vilka annonser kommer att vara mer intressant för dig. Problemet här är att förutom att hålla ett öga på din virtuella aktivitet, Dragon Coupon också registrerar varje rörelse du gör online, och delar den insamlade informationen med okänd tredje part. Detta kan vara mycket riskabelt för din säkerhet, således det enda du ska göra i detta fall är att avinstallera programmet adware från datorn direkt.

Lyckligtvis, Dragon Coupon avlägsnande är inte en svår process. Du kan ta bort programmet antingen manuellt eller automatiskt. Om du behöver någon hjälp med borttagningen, kan du följa den manuella instruktioner nedan denna artikel. Ändå, även om du har slutfört manuellt avlägsnande, du fortfarande har att skanna din dator med en legitim antimalware tool för att se till att alla befintliga hot har avlägsnats helt. Security tool kommer att hitta och ta bort alla potentiellt oönskade program och kommer att skydda systemet mot skadlig kod i framtiden.

Dragon Coupon virusborttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Dragon Coupon Virus från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Kan fortfarande inte ta bort Dragon Coupon Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *