Ta bort DreamCompress Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort DreamCompress Virus. Denna DreamCompress Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

DreamCompress är inte ett bra program. Tvärtom. Det är ett skadliga och bedrägliga. Appen är Kategoriserad som en adware infektion och detta är inte bra för dig. Vara smittade med en cyber leder parasit till ingenting men problem och frågor. Att ha DreamCompress ombord blir inte annorlunda. Tanke på att läser du denna artikel innebär att du för närvarande kämpar för att bli av med DreamCompress.

Tur för dig, du är på rätt plats. Vi kommer att förklara allt du behöver veta om DreamCompress och, viktigast av allt, hur den tas bort. Den goda nyheten här är att adware skadedjur är relativt lätt att hantera. Om du omedelbart vidta åtgärder, bör du ha inga problem att hantera inkräktaren. Men om du förhala och lämnar skadedjur att verka fritt, det kommer att komma ur kontroll förr eller senare och sedan din situation kommer att förvärras. Viktigast är att vidta omedelbara åtgärder. Så snart du inser DreamCompress är i ditt system, hitta dess exakta dölja plats ta bort det vid upptäckt. Ju tidigare är det borta från din maskin, desto bättre. Act! Förseningar leda till ånger.

En gång i ruiner adware effektivt din tidigare normala webbupplevelse. Det infekterar alla dina installerade webbläsare. Oavsett vilken webbläsare är din Rekommenderad att använda, är det också smittade. DreamCompress ta komplett kontroll. Det lägger sin odrägliga förlängning och gör otillåtna ändringar i din webbläsarinställningar. Det omdirigeras ständigt du till sidan som du aldrig ville landa på. Men du gör hela tiden eftersom skadedjur tvingar dem på dig.

Adware påverkar varje aspekt av din surfning. Det också bombarderar dig med oräkneliga reklamfilmer som täcker hela skärmen på daglig basis. Även de sidor som brukade vara reklamfritt är nu tunga på annonser i alla former och former. Men detta är inte bara irriterande. Dessa annonser är farliga. De flesta av dem är skadad och om du klickar på en skadad ad, du förvärra din situation. Du antingen får omdirigeras till en skuggig sida som är förmodligen full av infektioner eller du kommer att hämta en infektion direkt från annonsen.

Ja, annonser dölja parasiter och ett enda klick är tillräckligt för dig att bjuda in fler skadedjur i. Det bästa man kan göra är att hålla sig borta från allt du ser på skärmen tills adware är borta. Så länge det stannar, kan du lita på något visas. Inte annonser, inte sidorna, ingenting. Om du vill bli av med dessa avbrott för gott, måste du bli av med deras källa först. Ja, menar vi adware. När det är borta, kommer allt komma tillbaka till det normala. Du kommer att kunna surfa tryggt igen. Allt du behöver göra är att följa vår detaljerade borttagning guide i slutet av denna artikel. Slösa inte tid i debatter. DreamCompress har att gå. Det har ingen plats i ditt system.

Hur du bli smittad med DreamCompress? En av de mest sannolika scenarierna är att adware anlände tillsammans med ett annat program. Detta kallas metoden buntning och det är mycket effektivt eftersom de flesta användare aldrig orkar läsa villkoren när de installerar program på sina datorer. De rusa processen och säga blint ja till allt de tillfrågas. Detta är deras misstag. Infektioner ber för din slarv och distraktion. Utan dem är ingen infiltration taktik tillräckligt bra för att lyckas. Ge inte dem. Gör dig inte ett lätt mål. Var vaksam och hålla din dator fri från infektion.

DreamCompress virusborttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Kan fortfarande inte ta bort DreamCompress Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *