Ta bort Dycler.gen Virus | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Dycler.gen. Detta Dycler.gen avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Dycler.gen är ett adware parasit. Adware skadedjur är otroligt irriterande. Naturligtvis, är de inte fördelaktigt för dig på något sätt. Förvänta dig inte Dycler.gen att vara annorlunda. Det är bara fördelaktigt att dess utvecklare. Också, låt inte det faktum att adware är lätt att ta bort lura dig och lura dig att tro att det är ofarligt. Är det inte. Det finns inget sådant som en ofarlig cyber-infektion. Var och en går så småningom ur kontroll och de problem som det orsakar eskalera. Om du vill undvika att, måste du agera snabbt.

Så snart du upptäcker den Dycler.gen adware i din system, vidta åtgärder för att ta bort den. Ju mer tid man spenderar ombord, de mer störande och irriterande det blir. Så, när du är medveten om dess närvaro, börja leta sin exakta gömställe. När du hittar den, ta bort det omedelbart. Om du inte, dröjer det inte länge innan ni ångra er. Adware hot göra en enda röra av din webbupplevelse och också utsätta dig för malware risk. Dycler.gen är inte annorlunda. Bli av med det innan det orsakar du vissa irreversibla skador. Gör det nu. Förseningar leda till ånger.

Adware’s syfte är att generera pay-per-klick intäkter för dess ägare. Att göra så, det behöver generera sponsrade reklamer. När du klickar på dessa annonser, får skurkar betalt. De får ännu bättre betalt när du klickar någonstans på en sida som du har blivit Omdirigerad dig utan ditt medgivande. Med andra ord, blir du en sponsor av cyberbrottslingar genom att klicka på. ”Varför skulle jag klicka”? du kan fråga? Smart fråga. Adware behöver din Klicka för att överleva så att det inte lämnar något åt slumpen. Det behöver försäkra dina klick. Hur gör den så? Det spionerar på dig.

Skadedjur gör sin hemläxa innan ad beskjutningen börjar. Det studier du och finner vad du gillar. Det använder webbläsaren som spionerar enheter och lär sig vad du har letat efter, mest visade sidor, vad spikar din ränta, etc. När det har att intel, skapar reklamfilmer som du kommer att finna tilltalande. Det visar du produkter, erbjudanden och erbjudanden som du finner intressant. Detta sätt skadedjur försäkrar att du kommer att frestas minst att klicka. Inte gör det. Ingenting adware visar du är pålitlig. Om du klickar på, omdirigeras antingen du till en skadlig webbplats, fullmatat med infektioner eller du kommer att få smittade omedelbart som annonserna dölja hot samt.

Dessa annonser kommer att få mer och mer med varje dag och undvikande är bara en tillfällig lösning. Förr eller senare kommer du klickar. Det enda sättet att bli av med alla intrång för gott är att bli av med adware alldeles. Detta är precis vad du måste göra. Adware ruins din tidigare Spara beter erfarenhet och gör du en sponsor av hackare. Ta bort det ASAP. För att göra det manuellt, använder du vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel.

Hur du fastnar med Dycler.gen? För att ange offrens maskiner oupptäckt, adware infektioner vända till knepiga taktik. Till exempel, gömmer de sig bakom skadade webbplatser, skadliga annonser, spam-mail, falska program eller system uppdateringar, freeware/ shareware buntar, overifierade nedladdningskällor, etc. Ingen av dessa metoder fungerar dock om du ägna mer uppmärksamhet. Om du är slarvig, du i princip bjuder in skadedjur i ditt system genom blint på allt du ser och komma överens med grejer du inte läst. Detta är ett misstag. Om du vill skydda din maskin, behöver du vara vaksamma. Också, skaffa dig en tillförlitlig antimalware-app som hjälper dig. Alltid hålla den uppdaterad och utföra regelbundna genomsökningar av datorn för att vara säker på att det är rent.

Dycler.gen avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Dycler.gen från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Dycler.gen från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *