Ta bort Fb.com-directory.co (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Fb.com-directory.co. Detta Fb.com-directory.co avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Att se Fb.com-directory.co sidan varje gång du går online är ett tecken. Ett dåligt. Platsen indikerar att maskinen inte längre sjukdomsfri. Det hamnar en parasit. En adware, att vara exakt. Adware är den som tvingar sidan skadlig på dig dagligen. Akt att varning så snart som möjligt. Denna adware kan inte vara det farligaste hotet ute men det kan och kommer att orsaka dig bekymmer. Faktum är, ju längre stannar det, de mer frågorna du ställs inför.

Skadedjur är inte bra för dig och ditt system. Det ger längs ingenting men frustration, huvudvärk och obehagligheter. Skär sin korta vistelse. När du plats Fb.com-directory.co sidan, acceptera att du är smittad och börja leta efter adware’s gömd plats. När du hittar den, ta bort det utan att tveka. Lita på oss, detta är den bästa åtgärden du kan ta. Adware kommer aldrig vara fördelaktigt för dig i någon slags sätt. Det är bara fördelaktigt för dess ägare. Genom att hålla det ombord blir du deras sponsor. Vill du som? Vi tycker inte det. Ta bort adware första chansen du få och tjäna tacksamhet för din framtida jag.

När adware går din maskin, avfall inte det som helst. Det börjar göra en röra omedelbart. Dess första mål är din webbläsare. Dem alla. Otäcka skadedjur injicerar dem med dess många skadliga, irriterande reklam. Varje sida som du försöker besöka är helt täckt med annonser i alla former och former. Och de går inte bort. Tvärtom. De blir mer och mer som varje passerar dag.

Vet du varför annonserna är så aggressiva och påträngande? Eftersom hackare använder dem att öka webbtrafik till särskilda områden och få pay-per-klick intäkter. Var och en av dina klick fyller sina fickor. Du blir deras sponsor. Vad är ännu värre, är att du också utsätter dig för daglig malware risk.

Ingenting visas på grund av adware’s närvaro är tillförlitlig. De flesta länkar och annonser är även skadad och om du klickar på kan du hämta fler infektioner ombord. Ett enda klick är allt som behövs för dig att förvärra din situation. Saken är att undvikande inte är ett alternativ heller. Du kan prova inte att klicka men reklamen är så många och överallt som förr eller senare kommer du klickar. Då blir det fula.

Det enda sättet att bli av med de irriterande reklamen är att bli av med sin källa, nämligen adware. En gång är det borta, så blir annonserna. Omdirigeringar till skumma sidor och alla de andra online intrång upphör också. Din maskin kommer att komma tillbaka till utför normalt. Allt kommer att komma tillbaka till det normala om du bli av med Fb.com-directory.co skadedjur. Så gör dig själv en stor tjänst och ta bort den medan du fortfarande har tid. Följ vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel och rensa datorn för gott.

Hur du bli smittad med Fb.com-directory.co? Webbplatsen visades på grund av adware, som är klart. Men hur adware in? Det dyka inte upp ur det blå. Det installerades. Av dig. Du förmodligen inte kommer ihåg att ge denna infektion tillstånd att resa in, gör du? Det beror på att du blev lurade. Skadedjur frågade för godkännande men det gjorde det sneakiest som möjligt. Det förklädd förmodligen själv en falsk program eller system uppdatering och du var alltför slarvig att märka.

I framtiden, ägna mer uppmärksamhet. Saken är den att hackare mestadels åberopa din försumlighet att lyckas. Utan det är ingen av metoderna som infiltration tillräckligt bra för att arbeta. Glöm inte att. Gör din due diligence.

Fb.com-directory.co borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Fb.com-directory.co från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Fb.com-directory.co från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *