Ta bort FileRepMetagen Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort FileRepMetagen. Detta FileRepMetagen avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Ser du otaliga annonser varje gång du öppnar en av din webbläsare? Är dina online-aktiviteter ständigt avbruten av omdirigeringar? Om svaret på dessa frågor är ”ja”, är nyheterna inte bra. FileRepMetagen är typ av parasit som orsakar sådana problem. Det är ett adware-program och du är förmodligen bekant med vad adware skadedjur är programmerad att göra. Du vet förmodligen också hur irriterande det är. Adware kommer bråka med din webbläsare inställningar icke-stop samtidigt förhindrar att du ändrar de här inställningarna tillbaka. Det också påverkar alla din webbläsare och oavsett vilken är din favorit, den fortfarande är infekterad. Detta innebär att så länge adware är ombord, du inte har ens en enda tillförlitlig webbläsare för att använda.

Lägg inte med det. Så snart du börjar märka ovanliga omdirigeringar och en lavin av reklamfilmer, börja leta anledningen. Om du hittar den FileRepMetagen adware i din system, tveka inte att ta bort den på plats. Skadedjur göra inte för trevliga pensionat. I själva verket det ger längs inget bra alls. När du hittar där det gömmer sig, ta bort det omedelbart och tjäna tacksamhet för din framtida jag.

Om du ignorerar adware, dock kommer att er besvärliga situation fortsätta att förvärras för varje dag som går. Varje gång du så mycket som touch en av din webbläsare, du får avbrytas och omdirigeras till en sida som du aldrig sett förut. Bortsett från detta, kommer varje sida som du hanterar att besöka täckas helt med annonser i alla former och former. Även de webbplatser som brukade vara reklamfritt blir tung på banderoller, kuponger, erbjudanden, i texter, videoannonser och ganska mycket någon annan form av ad du kan tänka dig. Oavsett vad du gör, kommer att dessa annonser inte försvinna. Tvärtom. Detta kommer att fortsätta att växa i antal och de blir mer och mer påträngande. Varför? Eftersom hackare använde dem för att öka webbtrafik till särskilda områden och generera pay-per-klick intäkter. Varje klick på din på en annons fyller skurkar fickor. Du blir deras sponsor. Det finns mer, dock.

Bortsett från att bli deras sponsor och att hjälpa dem göra vinster på din bekostnad, exponerar du också din maskin till malware risk. De flesta annonser och länkar som du ser är skadade och de levererar infektioner. Ibland ett enda klick är allt som behövs för dig att ge tillstånd till dessa infektioner att ange ditt system. Vill du som? Glöm inte att din dator redan är lidande och underpresterande på grund av denna enda adware. Det laggar hela tiden. Det kraschar och fryser. Din webbläsare frysa samt. Tänk vad kommer att hända om du av misstag installerar mer parasiter. Det dröjer inte länge innan datorn blir obrukbar som du inte kan sätta upp med alla online avbrott och offline felfunktioner. Tveka inte. Använda våra avlägsnande guide nedan för att ta bort skadedjur och få dina webbläsaraktiviteter tillbaka till det normala.

Hur gjorde FileRepMetagen hantera ange din maskin? Hämtar du ofta gratis program på webben? Om ja, väljer du anpassad eller för grundläggande inställningar i guiden? Om du väljer vanligen de grundläggande alternativen, ändra dina vanor. Du vet aldrig vad kan kopplas till den ursprungliga appen som du vill och med grundläggande alternativ, allt blir installeras automatiskt. Anpassade inställningar, däremot, kan du se alla dessutom bifogade program och avmarkera dem innan du avslutar installationen. Att nästa gång du installerar ett program. Lite extra tid och uppmärksamhet kan spara dig massor av framtida problem.

FileRepMetagen borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort FileRepMetagen från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *