Ta bort G.exe Trojan | Uppdaterad

Trojans

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort G.exe Trojan. Detta G.exe Trojan avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

G.exe är en av de nyaste medlemmarna i familjen redan enorma trojansk häst. Som ni förmodligen vet, anses trojaner vara den farligaste cyberhot ute. Och det finns en anledning till detta. Deras rykte är välförtjänt.

Trojaner är extremt destruktivt och farligt. De ange din maskin bakom ryggen och fortsätter att göra en röra också bakom din rygg. Ibland kan det vara ganska lång tid innan du ens inser att din dator är infekterad. Du måste hålla ett vakande öga på datorn. Om något ser konstigt, kontrollera du bättre den. Köra en fullständig genomsökning med ett antimalware program vara säker på att det är rent. Dock om det inte är, är du i för en dålig tid. G.exe Trojan kommer inte att sluta av sig själv. Tvärtom. Ju längre det stannar, desto värre blir det din situation.

Onödigt att säga, om du verkligen är infekterad med G.exe, måste du vidta omedelbara åtgärder mot den. Om du inte, det finns en verklig chans din maskin att bryta ner helt förr än du kanske tror. Inte låta det hända. Detta är din dator och du är som ansvarar för dess välbefinnande. Hitta det otäck viruset och ta bort den på plats. Om du inte, kommer du ångra det förr snarare än senare.

När Trojan har ringlat i, avfall inte det som helst. Problem uppstå omedelbart. G.exe bråkar med din systemregistret. Det lägger till och tar bort poster från den utan din tillåtelse. Det körs skadliga processer. Det gör ändringar i standardinställningarna. Som ett resultat, naturligtvis, börja du ha problem att använda datorn normalt. Vissa program fungerar inte korrekt eller fungerar inte alls. Datorn blir otroligt långsam och trojanen använder mycket CPU minne. Dina online-aktiviteter lider också. När du går online, är du ständigt avbruten av skadliga sidor, misstänkta annonser, etc. Alla här har trojanerna att tacka för. Men det finns något ännu värre. Trojaner är spioner. De används mest för spionage.

Från det ögonblick som G.exe kommer in, börjar det spionerar på dig och övervaka alla dina online rörelser. Vad mera är, registrerar det också allt. All din personliga information blir katalogiserade och sedan skicka till Cyberbrottslingar använda för vad de vill. Förstår du vad det betyder? Hackare har tillgång till dina privata uppgifter. De kan även få tillgång till dina ekonomiska referenser. Om detta händer, är du i en dålig situation. En gång förlorat, kan inte dessa detaljer hämtas. Du kan falla offer för en finansiell bluff eller ens en identitetsstöld.

Behöver du mer övertygande att Trojan måste gå? Vi tror inte det men om du gör, är här det. Trojaner fungerar ofta som en bakdörr för andra infektioner. Mestadels, att ransomware. Om du smittas med en ransomware samt, är du bortom besparing. Gör ditt bästa att inte låta det hända. Använd vår avlägsnande guide och radera den Trojan ASAP. Eller, om du föredrar automatiska lösningar, få en tillförlitlig antimalware-app för att få jobbet gjort för dig.

Hur Trojan in? En av de vanligaste tekniker som trojaner använder är spam e-postmeddelanden och deras skadliga bilagor. Öppna aldrig e-post från en okänd avsändare även om de ser legit. Skurkar att de ser legit. De använder namn och logotyper av välkända företag, polis, postkontor, etc. Låt inte dig själv att bli lurad. Om du inte vet avsändaren, inte öppna meddelandet och inte hämta dess fastsättning. Det kan lätt bli en infektion och när du klickar, det skriver in din PC utan vidare förvarning. Vara på alerten. Vad alla skurkar behöver mest för att lyckas är din försumlighet. Utan det fungerar ingen av deras metoder. Ge det inte. Välj vaksamhet i stället. Det håller dig säker.

G.exe Trojan borttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort G.exe Trojan från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *