Ta bort GamerzLand Search Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort GamerzLand Search Virus. Detta GamerzLand Search Virus avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

GamerzLand Sök är en otäck webbläsare kapare infektion. Om din hemsida blir plötsligt bytte till GamerzLand Sök, vara säker på att du är smittad. Kaparen är redan i ditt system och denna omfördelning är den första ledtråden om dess närvaro. Din situation är naturligtvis inte bra. Kaparna gör inte för trevliga hyresgäster. Tvärtom. De är den perfekta kombinationen av värdelös, irriterande och farliga. GamerzLand Sök är inte annorlunda. Förvänta dig inte något fördelaktigt att komma ur det är i ditt system.

Sanningen är att du kommer att drabbas konstant intrång varje dag tills ögonblicket du bort det från datorn helt. Det är precis vad du måste göra. Så snart du märker att din tidigare hemsida har ersatts med GamerzLand Sök, acceptera det faktum du behandlar en webbläsare kapare och börja leta efter en väg ut. Ju förr du hitta och ta bort det, desto bättre för både din och systemets välbefinnande. Däremot, desto mer tid tillbringar skadedjur ombord, mer problem och huvudvärk det orsakar. Slösa inte din tid i onödiga debatter. Kaparen har att gå. Nu!

När denna skadegörare går in, går det omedelbart efter din webbläsare. Det tar kontroll över dem och din åsikt är inte längre relevant. Som vi sagt, ersätter skadedjur din hemsida med GamerzLand sökning och din sökleverantör med http://gmrlnd.com. Din sökmotor omdirigerar nu till resultatet från sidor http://search.yahoo.com så skurkarna bakom kaparen kan tjäna pay-per-klick intäkter. Detta är inte allt, men. Nu när kaparen har full kontroll över dina tidigare tillförlitlig webbläsare, utsätts du ständigt för malware risk. Ingenting visas på skärmen kan vara betrodda.

Hackare behöver intäkter, de bryr sig inte om länkar och resultat du ser är säker eller inte. Det värre är att de flesta av dem är skadad. Om du klickar på fel, installera du automatiskt fler infektioner på maskinen redan infekterade och underpresterar. Och du blir en sponsor av hackare på samma gång. Och dina online-aktiviteter är effektivt förstörda. Surfa på webben i fred blir en omöjlig uppgift. En verklig utmaning. Du lider av konstant intrång. Du får omdirigeras till skuggiga platser hela tiden. Ytterligare flikar öppna på självmant. Skärmen blir täckt med reklam som inte går bort. Det är en mardröm och du kommer att hata den.

Tänk dig att få något arbete gjort online under sådana förhållanden. Det är omöjligt. Kaparen gör du undvika att använda din egen dator. Du behöver inte stå ut med allt detta. När du bli av Gamez och Sök, får allt tillbaka till det normala. Det blir inga fler omdirigeringar, inga fler annonser, och du kommer att få din hemsida och sökmotor tillbaka också. Din maskin kommer att börja utföra normalt igen. Ta bort kaparen nu. För att göra det manuellt, använder du vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel.

Hur du fastnar med denna parasit? Hämtar du ofta program från overifierade källor? Och när du installerar dessa program, du väljer inställningen anpassad eller de grundläggande? Om du väljer de grundläggande, måste du ändra dina vanor. Under dem, installationen är helt automatisk och du har ingen kontroll medan anpassat kära ger dig chansen att se vad ni säger ja till. Du kommer att presenteras en lista med alla extra appar som du tänker installera. Ta bort dem alla. Sådana ”bonusar” är mer ofta än inte skadliga och om du inte hindrar dem från att komma in i tid, kommer ni att ta itu med dem senare. Kom ihåg att nästa gång du installerar ett program.

GamerzLand Search Virus borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort GamerzLand Search Virus från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *