Ta bort Geekto.net (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Geekto.net. Detta Geekto.net avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Du har en adware infektion på ditt system. Hur vet vi? Först av allt, läser du detta avlägsnande guide. Det andra tycks du inte bli av Geekto.net sidan. Det är överallt och du får omdirigeras till den hela tiden. Är detta fallet? Om ja, då finns det ingen ifs eller men om det. Din dator hamnar en adware skadegörare och det är ditt jobb att ta bort det omedelbart. Lyckligtvis för dig anses adware infektioner vara relativt lätt att åtgärda om du vidta snabba åtgärder, naturligtvis. Om du ignorerar hotet och göra ingenting, kommer att förvärra saker.

Adware blir värre och värre med tiden. Det är viktigt att du agera nu. Så snart du upptäcker Geekto.net platsen att ta över din webbläsare, acceptera det som en varning det är och börja leta efter adware’s gömställe. När du hittar där det lurar, radera det omedelbart. Detta är den bästa kursen om åtgärder du kan vidta, lita på oss. Denna parasit ger längs ingenting men problem och huvudvärk. Inte förhala. Din situation kommer att förvärras om du gör. Vidta åtgärder nu! Förseningar leda till ingenting men beklagar.

Vad är konsekvenserna av hosting en adware? Till att börja med blir webbplatsen Geekto.net din online skugga. Det visas varje tur. Det är där när du öppnar din webbläsare. Det visas när du öppnar en ny flik. Du få omdirigeras till den när du försöker läsa in en annan sida. Surfa på webben blir en verklig utmaning. Och det är inte allt. Adware begraver dig också med talrika kommersiella på daglig basis. Närhelst du så mycket som röra en av din webbläsare, du få bombarderas med annonser i alla former och former. Du se banderoller, kuponger, erbjudanden, kuponger, bästa erbjudanden, jämförelser, pop-ups, videoannonser, pop-unders, etc. och etc. De finns överallt, popping och blockerar sidornas innehåll. Du inte längre kunna surfa på fred. Det är en mardröm. Men detta är inte den sämsta delen.

Har du meddelanden som dessa annonser ser ut som de har gjorts för dig och du bara? Har de något gemensamt med din gillar och hobbies? Detta är inte en tillfällighet. Adware måste du klicka på annonser eftersom detta sätt hackarna bakom det tjäna vinster. Detta kallas det pay-per-klick marknadsföring systemet. Adware behöver din klick och det är därför det visar du annonser som du kommer att gilla. Men hur det vet vad du är intresserad? Det spionerar på dig.

Geekto.net använder din webbläsare för att lära sig vad gnistor ditt intresse och sedan skapade annonser som kommer att vädja till dig. Om en offer/ annons ser för bra för att vara verkliga, det förmodligen inte. Så, klicka inte på. Undvika allt genererar av adware och inte bli sponsor av cyberbrottslingar. Vad du måste göra är att bli av med stjäla skadedjur så snart som möjligt. När du tar bort det, får dina online-aktiviteter tillbaka till det normala.

Hur adware in? Vanligtvis dessa infektioner resor paketerat till andra program och när du installerar dessa program, du får dem som en ”bonus”. Nästa gång du installera någon programvara på din maskin, ta din tid. Välja anpassade inställningarna i guiden istället för de som är Standard. På så sätt kommer du att kunna se en lista över alla dessutom bifogade appar som håller på att ange ditt system och avmarkera dem. Göra det. Sådan extras är mer ofta än inte skadliga och du behöver inte dem ombord. Detta är hur lite extra tid och uppmärksamhet sparar dig massor av problem. Glöm inte att.

Geekto.net borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Geekto.net från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *