Ta bort glas flaska Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Glass Bottle

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort glas flaska Virus. Detta glas flaska Virus avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Glasflaska är bara en annan adware-program som kommer från den välkända SuperWeb LLC familjen. Identiskt till de andra medlemmarna i familjen ovannämnda börjar när glasflaska infiltrerar datorn, den generera ton värdelös popup-reklam. Dessa visar varje gång du vill använda webbläsaren och brukar betecknas som ”annonser av glasflaska”, ”väckt av glasflaska” eller något sånt.

Dessutom klarar de påträngande annonserna orsakar täta systemet kraschar, sakta ner dina webbläsarsessioner eller omdirigera dig till några skadade webbplatser, som allvarligt skulle kunna hota din personliga säkerhet. Därför är det bästa du kan göra att ta bort glasflaska från systemet så fort du märker sin närvaro på den.

Det faktum att glasflaska inte kan laddas ner från sin officiella webbplats – glassbottleapp.com, är ett tydligt tecken på att programmet distribueras på ett sätt som snarare misstänksam. Oftast, sprids adware ansökan ut via medföljande installatörer, som erhålls vanligen från betrodda webbplatser. Detta händer oftast under installationen av ny programvara på systemet, på grund av att användare inte läsa villkoren som tillhandahålls av installationsguiden av ansökan. I det här fallet, de bara godkänner allt i en hast och låt adware in i systemet utan jämn realiserbar den.

Remove Glass Bottle
The Glass Bottle Virus

Tänk på att hämta ny programvara från officiella webbplatser endast, eftersom detta är det enda sättet att hålla din dator fri från adware program som glasflaska. Dessutom måste du kontrollera att ditt system är väl skyddad mot skadlig kod.

Som redan nämnts ovan, en gång installerat på systemet, glasflaska ger dig miltiple kommersiella annonser och störande popup-fönster medan du surfar på nätet. Det största problemet med dessa annonser är det faktum att de innehåller länkar som kan omdirigera dig till skadade webbplatser och allvarligt hotar din personliga säkerhet. Dessutom främja några av dessa webbplatser misstänkta installatörer som är fyllda med några okända program som kan orsaka skada till ditt OS. Med tanke på dessa fakta, bör du ta bort glasflaska från virtuella datorn så snart som möjligt.

Bortsett från översvämningar bildskärmen med många kommersiella annonser, är glasflaska kapabel att din virtuella övervakningsverksamhet och inspelning din webbhistorik. När adware samlar tillräckligt med data om dig, börjar det att förse dig med anpassade annonser som är relaterade till din virtuella intressen och preferenser för att göra du öppna dem. Om du vill undvika detta händer och skydda din säkerhet, bör du avsluta de kommersiella annonserna genom att ta bort glasflaska från din PC.

Tänk på att det primära målet med glasflaska är att göra en lätt vinst för att kunna fortsätta sin existens. Det enda sättet att göra detta är att främja produkter och tjänster av dess affiliate tredje parter och visas av de annonser som de tillhandahåller. Varje gång du klickar på en annons, utvecklarna av glasflaska gör lätta pengar ur dig. Således rekommenderas det starkt att ta bort glasflaska från systemet.

Glas flaska virusborttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort glas flaska Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *