Ta bort Gonesurvey.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Gonesurvey.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Gonesurvey.com. Detta Gonesurvey.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Du har en adware infektion ombord. Hur vet vi? Tja, till att börja med, du läser den här artikeln och du läser det eftersom du är trött på Gonesurvey.com sidan. Är detta fallet? Förmodligen Ja. Om du ser sidan nonstop, finns det inga om och men om det. Webbplatsen är en tydlig indikation på en adware närvaro på din maskin. Ta det som en varning om det är och lyssna till den. Adware infektioner är inte bra. De kommer inte att förbättra din webbupplevelse på något sätt. Adware är du fast med medföljande. Vad det gör är att orsaka dig massor av problem. Det är därför du måste vidta åtgärder så snart som möjligt.

Om du låter pest som bo, hittar du dig begravd i problem. Ju längre stannar det, de mer problem du ställs inför. Inte förhala. Hitta där infektionen gömmer sig och ta bort den på plats. Det har ingen plats i ditt system. Och ta bort det snabbt. Varje pest, oavsett hur ofarligt det ser först så småningom blir utom kontroll och sedan dess fullständig borttagning blir mycket svårt. Varför vänta för att detta ska hända när du kan bli av inkräktaren direkt med hjälp av vår detaljerade borttagning guide? Gör det! Förseningar leda till ånger.

Adware gör en enda röra av din surfning. Ingenting är samma längre. När du väljer att gå online, får du översvämmad med massor av reklamfilmer. Hela skärmen är täckt med annonser i alla former och former. Vet du varför? Det är inte för adware vill förbättra din webbupplevelse, för säker. Annonser tjänar ett annat syfte. De hjälper skurkarna bakom adware pay-per-klick intäkter. Om du klickar på sedan, få hackare betalt. ”Varför skulle jag klicka”? du kan fråga dig själv? Tja, naturligtvis, vi skulle råda dig att undvika att klicka men detta är inte alltid möjligt.

Remove Gonesurvey.com
The Gonesurvey.com Virus

Annonser är många och de växer i antal för varje dag som går. De också dyker upp ur det blå ibland, just under markören på musen och du är kvar med inget val utan att klicka. Sedan, du inte bara sponsra cyberbrottslingar men du också risken att äventyra datorn ännu mer. Annonser får inte vara betrodda. De flesta av dem är kompromissat för att leverera mer skadedjur. Om du klickar på fel annons, bli du smittad med mer parasiter. Är detta vad du är ute efter? Vi tror inte det? Det sista du behöver är att förvärra du redan ganska dåligt predikament. Så, inte. Ta bort adware på plats. Använd vår avlägsnande guide för att göra det manuellt och din framtida jag kommer att vara tacksam.

Hur klarade de otäcka adware att komma i ditt system utan att du märker? Enkelt. Det lurade du ger din tillåtelse. Eftersom det är ett program, adware kan inte ange utan ditt godkännande och det är bundet till ber om det. Dock frågar det inte rakt. Det bygger på tricks och vilseledande metoder, men viktigast av allt, det bygger på din slarv. Utan det, kommer ingen av sin taktik att lyckas.

Exempelvis adware kan låtsas vara en uppdatering för att lura dig men om du uppmärksamma och ta sig tid att läsa vad du tänker installera på din maskin, du kommer att fånga den i lagen och förhindra det från att komma in. Om du ger till vårdslöshet, å andra kommer skadedjur parad i utan problem. Låt det sjunka in. Skyddar din maskin kräver vaksamhet. Oaktsamhet inbjuder infektioner in.

Gonesurvey.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Gonesurvey.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *