Ta bort “Google Chrome Fatal Error” Virus | Uppdaterad

PUP

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort “Google Chrome Fatal Error”. Detta “Google Chrome Fatal Error” avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

“Google Chrome Fatal Error” är en falsk varning som många användare har sett på deras skärm nyligen. Detta meddelande genereras av ett potentiellt oönskade program (PUP). Rogue verktyget kommer att försöka övertyga dig att det finns ett problem med ditt exemplar av Google Chrome webbläsaren. Detta är för närvarande den mest populära beter klienten ute. Om du ser ett varningsmeddelande med titeln ovan och innehållet som beskrivs nedan, följer inte instruktionerna från den. Detta är en utstuderad bluff. PUP bakom dessa popup-fönster är en form av malware. Det kommer att orsaka problem för dig och ditt operativsystem (OS). Du bör vidta omedelbara åtgärder mot den.

Om du undrar hur din maskin blev smittad med denna parasit, kan vi ge en förklaring. PUP bakom “Google Chrome Fatal Error” meddelanden använder tredjeparts mörka mönster för att få tillträde till datorer. Den vanligaste distribution tekniken kombinationserbjudanden. Skumma programmet spärrarna på den körbara filen för en annan bit av programvara som fungerar som en Ladda ner klienten. Värden kan vara ett piratkopierade program, freeware eller shareware-program. VALPEN kommer att erbjudas för installation som en bonus. Markeras det per standard vilket innebär att acceptera standard inställningar kommer automatiskt att kunna få installerat på din dator. För att undvika tillåter skadliga program i ditt system, du måste läsa villkoren av de program som du tänker göra använda av.

Remove “Google Chrome Fatal Error”

“Google Chrome Fatal Error” viruset Spam-mail är en annan gemensam fartyget för PUP bakom de “Google Chrome Fatal Error” varningarna. Hemliga programmet döljs bakom en bifogad fil. Avsändaren kommer beskriva det bifogade dokumentet som ett meddelande på en brådskande fråga. Han kommer att be dig att bekanta dig med dokumentationen direkt. Oavsett hur viktig en viss e-post verkar, du bör inte anta att det är legitima bara på grund av tonen. Tvärtom. Spammare skriver ofta allvar bokstäver för att påverka eller ens chock människor. Du bör bevis tillförlitligheten i meddelandet innan du tar några åtgärder. Leta upp avsändarens kontakter, särskilt e-postkonto. Som ska matcha kontakterna i enheten han påstår sig företräda. Ett annat sätt i för programmet olycksbådande är genom en drive-by download. Anger en skadad webbplats efter en komprometterad länk räcker för att infektera dig, så var försiktig.

“Google Chrome Fatal Error” anmälan visas i två format. Hela meddelandet visas som en webbsida som liknar den Blue Screen of Death (BSOD). Den innehåller teknisk information skrivet i vitt på en blå bakgrund. I slutet av den förmodade felrapporten blir det en het linje nummer för teknisk support. Angivna numret är 877-804-5390. Det andra budskapet är kompletterande. Det visas i ett litet vitt fönster. Endast innehållet den listar är uttalande om ett fel och den heta linjen. Felrapporten från webbsidan är naturligtvis falskt. De människor som är tänkta för att ge tekniskt bistånd är inte datatekniker. De är agenter som kommer att försöka sälja dig en dyra säkerhetsverktyg. Du bör inte ringa hot line till att börja med. Toll avgift kan vara hög. Dessutom måste vi varna dig om att den erbjudna security tool kan vara värdelös eller till och med farlig. Det kan vara ett virus.

Målet med personerna bakom PUP är att göra pengar på folks ryggar. “Google Chrome Fatal Error” registreringarna är en skrämsel taktik som försöker driva användare att vidta åtgärder för att försvara sina system från potentiell fara. Om programvaran säljs via detta system är tillförlitlig i en annan fråga helt och hållet. Det finns dock en annan aspekt som bör redovisas. PUP har spårning kapacitet. Det kommer att samla information på dig när den är aktiv på din system. Indata kan spela in inkluderar din webbhistorik, tracking cookies, tangenttryckningar, geografisk plats, postnummer, e-postkonto, telefonnummer, demografiska uppgifter, användarnamn, lösenord, finansiella autentiseringsuppgifter och andra data. Ägarna till PUP kan sälja den information som de erhållit från webbläsaren utan att be om din tillåtelse.

“Google Chrome Fatal Error” borttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort “Google Chrome Fatal Error” från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *