Ta bort “Hello My Victim” Email Bitcoin Virus | Uppdaterad

Trojans

”Hej mitt offer” är en ny e-bluff som cirkulerar på internet och ger många användare en hjärtattack. Faktiskt, detta e-bluff är inte precis nya. I själva verket är det bara en uppgradering till den numera välkända Bitcoin e bluff som fungerar på samma sätt. Skurkarna hävdar att de har hackat din dator medan du besöker pornografiska webbplatser. Och de har lyckats spy på dig på grund av viruset de lanserade på enheten. De hotar också att exponera en ganska känsliga bilder av dig, från tiden när du förment titta vuxna videor.

I utbyte mot deras tystnad, är du som utpressning. Hackare gör det klart att om du inte vill detta video att se dagens ljus, du måste betala dem i Bitcoins. Summan varierar mellan $200 och $1000. Tro inte ett ord som är skrivet i e-postmeddelandet. Detta bedrägliga budskap är utformad för att skrämma dig och göra dig hoppa in onödiga åtgärder. Vi föreslår att du håller huvudet kallt och ta bort detta mail så fort du får den. Sedan, bör du fortsätta med skannar din dator för parasiten ansvarar för denna scamware.

Vi har redan konstaterat att den ”Hej min offer” email är ingenting annat än ett system att stjäla dina pengar. Tyvärr bara radera meddelandet kommer inte att lösa det verkliga problemet. Det är en början, ja. Men irriterande scamware parasiten kommer bara ändra sin taktik och försöka få dig i en annan skadlig fällan. Men hur klarade sådan farlig programvara att smyga på datorn i första hand? Tja, är det allt tack vare din försumlighet och naivitet.

Skurkar som de bakom denna scamware trivs tack vare användarnas slarv. Om du inte är försiktig nog och behöver inte betala nära uppmärksamhet till vad du gör på nätet, blir det lätt för dig att omedvetet tillåter en otäck parasit på din cyber-maskin. I de flesta fall sker detta via skräppost, falska uppdateringar, torrent-filer, skumma annonser, etc. Ofta, installera användare medföljande programvara under läget Snabbinställning och således risken obehörig installation av gömd malware. För att kontrollera sådan bonus är program eller applikationer som synliga för dig att avmarkera, se till att välja en Custom/ avancerad typ av installation.

“Hello My Victim” Email Bitcoin Scamware målen att spela med din rädsla, för att uppnå dess mål. Istället för att förlora dig själv till de känslor som översvämningar ditt sinne, ta en stund att tänka på din situation. Avsändarna ger inte specifika detaljer. Vilken hemsida har de använder för att infektera din dator? Allt som finns i detta meddelande är hot. Tomma hot.

Kryptovaluta är ett intressant val. Förmodligen eftersom det är omöjligt att spåra. När du skickar det begärda beloppet, få du inte dina pengar tillbaka. Men låt inte scammers’ krav skrämma er. Ta bort meddelandet och kontrollera ditt datorsystem för skadlig programvara. Vara smartare än dessa scammers och skydda datorn från skada! Bli av parasiten ansvarar för ”Hej min offer” bluffen och gå vidare med ditt liv.

“Hello My Victim” Email Bitcoin virusborttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte ta bort “Hello My Victim” Email Bitcoin Virus från din dator? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *