Ta bort Heresurvey.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Heresurvey.com. Detta Heresurvey.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Heresurvey.com är en skadlig webbplats. Det är förknippat med en cyber-infektion. En webbläsare kapare, att vara exakt. Två går hand i hand vilket innebär att om du ser sidan hela tiden, kaparen är redan någonstans på din maskin. Det är den, att tvinga platsen på du nonstop så glöm det gömmer sig någonstans i skuggorna på din dator och du måste ta bort det så snart som möjligt.

Hijackers är ett verkligt hot. En gång i, kommer denna skadegörare kasta oräkneliga problem på dig. Problem som kommer att hålla på hopar sig och växer i svårighetsgrad för varje dag som går. Så småningom saker kommer komma ur kontroll och då, ta bort inkräktaren kommer att vara en mycket svårare uppgift. Därför är det viktigt att du agera snabbt. En gång du plats Heresurvey.com sidan tar över alla dina webbläsare, ta det som en varning det är och vidta åtgärder. Ju tidigare agerar du mot infektioner, desto bättre för din säkerhet. Förhala kommer att förvärra din redan dålig situation. Kaparen behöver gå. Nu. Om du låter det stanna, kommer du ångra det förr snarare än senare. Förseningar leda till ånger.

När kaparen går ditt system, problemen börjar hälla. Till att börja är din webbupplevelse inte samma sak längre. Det förvärras betydligt. Kaparen gör en gigantisk röra. Den ersätter din tidigare hemsida och sökmotor med en egen domän och nu Heresurvey.com platsen är din online skugga. När du väljer att gå online, är du tvungen att använda webbplatsen. Det blir din nya online följeslagare. Du få omdirigeras till den hela tiden. Det visas när du öppnar din webbläsare. Det visas när du öppnar en ny flik. Det finns ingen att bli av med denna irriterande sida. Bortsett från att kaparen också översvämningar skärmen med sponsrade annonser som öka webbtrafik till vissa sidor och skurkarna bakom hotet få pay-per-klick intäkter. Dina online-aktiviteter slå helvetiskt på grund av denna plåga. Men det finns något ännu värre. Ditt privatliv inte längre privat.

Infektionen är programmerad att spionera på dig och följa dina rörelser online. Och det gör. Det börjar göra så från ögonblicket det kommer in. Men det bara följa inte. Åh, ingen. Det också registrerar allt som den hittar och sedan skickar det till hackare som publicerade den. Din personliga information hamnar i händerna på främlingar med mycket tvivelaktiga agendor. Tror du att detta är säkert? Tänk på att kaparen inte stjäla bara webbläsarrelaterad information. Det kan även få sina händer på inloggningsuppgifterna personligen identifierbar och finansiella. Tänk vad kunde hända om skurkar har tillgång till dem. Du kan lätt falla offer för ekonomiska bedrägerier eller även identitetsstöld. Frågan är kommer ni att låta detta ske eller kommer ni att hindra den. Vi rekommenderar starkt att du göra det senare. Använd våra avlägsnande guide nedan och ta bort kaparen innan det hanterar att orsaka vissa irreversibla skador.

De vanligaste teknikerna via som kaparna fördelas online inkluderar freeware/ shareware buntar, skadade sidor, falska programmet eller systemuppdateringar, tredjepartsannonser, overifierade nedladdning kurser, spam e-postmeddelanden med skadliga bilagor etc. Om du vill hålla din dator säker, vara mer försiktig online eftersom det skurkar behöver mest att lyckas är din slarv. Också, skaffa dig en tillförlitlig anti-malware program för att hjälpa dig. Håll den uppdaterad och regelbundet skanna din dator för att vara säker på att det är fritt från infektion. Ge inte till vårdslöshet. Det leder till infektioner. Vaksamhet håller dem bort.

Heresurvey.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Heresurvey.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Heresurvey.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *