Ta bort Holbrooked.top Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Holbrooked.top

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Holbrooked.top Virus. Denna Holbrooked.top Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om du har märkt något ovanligt om webbläsaren som förekomsten av nya tillägg, tillägg eller verktygsfält som du har inget minne av att någonsin installera i första hand, kan du få problem. Sådant beteende är typiskt för webbläsarkapare. De också har förmågan att ändra din hemsida och sökmotor till anpassade sådana, och är ganska bra på översvämning din skärm med oönskad reklam innehåll.

Holbrooked.top omdirigera är ett tydligt tecken på att din webbläsare har kapats. Det huvudsakliga målet med denna skadlig programvara är att generera den typen av annonser som användaren är mest benägna att klicka på. Sådan uppgift är möjligt eftersom kapare kan enkelt få din beter historia, vanor och sökfrågor, samt övervaka din nuvarande webbaktivitet.

Webbläsarkapare kan fördelas på många sätt. Ofta sådan skadlig programvara kan infiltrera datorn genom spam e-postmeddelanden, e-postbilagor och körbara filer, falska uppdateringar, gratis programvara buntar, torrent-filer, etc. Vad användare kan göra för att undvika en potentiell malware infektion är att uppdatera sin programvara från tillförlitliga och licensierade källor och inte bara blint lita på en misstänkt popup-fönster som uppmanar dem att följa en länk för att starta uppdateringsprocessen.

Remove Holbrooked.top
The Holbrooked.top Virus

Dessutom är det alltid bäst att välja en anpassad eller avancerad typ av installation, så att ha full kontroll över vilka program och program från den tidigare nämnda bunten kommer faktiskt få installerat på din dator. Allt du behöver göra är att helt enkelt avmarkera någon misstänkt ser programvara som du anser vara onödiga eller aldrig avsett att hämta i första hand.

Holbrooked.top kaparen kommer att översvämma din skärm med alla typer av annonser, pop-ups, exklusiva erbjudanden, speciella kuponger och erbjudanden, falska uppdateringsbegäranden, blinkande meddelanden, etc. som kan omdirigera dig till tvivelaktiga och jämn farlig tredje parts webbplatser.

Du kan vara ett klick ifrån att öppna en bakdörr för hackare som vill ingenting men för att stjäla dina personliga uppgifter som lösenord, IP-adresser, bankkonton, kreditkortsnummer, etc. och sedan dela informationen med andra människor för vinst. Om du inte vill att det ska hända dig, rekommenderar vi fortsätter med avlägsnande av denna webbläsare kapare så snart som möjligt.

Holbrooked.top virusborttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Holbrooked.top Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *