Ta bort “I Write You Inasmuch” Bitcoin Email Virus | Uppdaterad

Trojans

Du har fått ”jag skriver du i den mån” e-post? Lugna ner. Det behövs ingen onödig panik. Detta meddelande är ingenting annat än en bluff, för att skrämma dig. Anledningen du fick detta mail är som någonstans på datorn lurar en otäck scamware. En parasit som denna är avsedd att lura dig att betala en summa pengar i form av Bitcoin, i utbyte mot att hålla din integritet intakt.

Avsändare av detta mail hävdar också att datorn har smittats av en trojansk häst virus, och i en följd av denna infektion, de skulle kunna spionera på dig. De hotar att sprida data som de har på dig, särskilt en pinsam video de lyckades stjäla via din webbkamera. Betala inte uppmärksamhet till deras hot! Vad du behöver göra är att vara lugn, ta bort denna bedrägliga e-postmeddelanden och skanna din dator för scamware bakom den.

I de flesta fall smitta användare ovetande sina datorer med denna parasit genom spam-mail, programvara buntar eller infekterade länkar. Den goda nyheten är att det inte kan hacka din dator direkt. Mening, som det enda sättet att få tillgång till, som om du ensam, tillåta att invadera. Det skulle ta bara en sekund av slarv eller oaktsamhet, för otäck parasiten att smyga på datorn.

Den programvara som du hämtar från internet innehåller ofta, dolt innehåll som kommer att vara osynlig för dig, bör du välja en snabb installationsläge. Därför råder vi dig att välja en avancerat eller anpassad typ av installationen, för att förhindra en möjlig cyber-infektion.

”Jag skriver du i den mån” e-bluff är beroende av din naivitet att lyckas. Lita inte på ett ord i detta meddelande. Skurkar kommer att göra något för att få dig att falla för deras lögner. Detta mail innehåller inte många detaljer. Det nämner inte ditt namn eller webbplatsen du besökte att du påstås ha blev infekterad på. Sådana hackare använder olika trick för att få dig att tro dem. Vara smartare än dem! Inte Tillåt dem att lura in dig i ett nät av lögner och falska löften.

Följ våra råd och ta bort detta mail så fort du får den. Sedan måste du skanna din dator för att upptäcka det verkliga problemet. Dröj inte vidtar åtgärder mot denna farliga scamware! Det kan ändra sin taktik och försök att lura dig att installera tvivelaktiga programvara eller ens utsätta din personliga och finansiella information. Spara er framtida bekymmer och kontrollera att din data är säker från hackare, händer med avlägsnande av denna irriterande parasit!

“I Write You Inasmuch” Bitcoin Email borttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort “I Write You Inasmuch” Bitcoin Email från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *