Ta bort I30city.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove I30city.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort I30city.com. Detta I30city.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om du ser den I30city.com hela tiden, är du infekterad. Din maskin hamnar en adware parasiter och det är dags för dig att vidta åtgärder. Adware skadedjur är inte så farlig och destruktiv som andra infektioner men de gör inte för trevliga hyresgäster. Så, ta sidans utseende som en varningssignal och agera på den. Även om adware är relativt lätt att hantera, om ges tillräckligt med tid, kan det orsaka dig några oåterkalleliga skador.

Vänta inte på scenariot att utvecklas. Skär den pest vistelse så kort som möjligt. Så snart du upptäcker I30city.com sidan, acceptera att du är i trubbel och börja leta efter en väg ut. Hitta där otäck infektion gömmer sig och ta bort den vid upptäckt. Om du inte kommer att din situation förvärras med tiden. Ju längre vistelser hotet, de mer problem som det orsakar. Problem som eskalerar i både antal och svårighetsgrad. Gör dig själv en tjänst och ta bort inkräktaren ASAP. Ju förr rengöra du din dator, desto bättre. I slutet av denna artikel hittar du en detaljerad borttagning guide som du kan följa för att manuellt ta bort infektionen. Allt du behöver göra är att följa stegen i den exakta ordning som ges och snart nog din maskin blir virusfria igen.

När adware går, går det efter din webbläsare. Det lägger en pesky plugin till alla dina webbläsare. Genom att lägga till denna plugin, sprutar skadedjur din webbläsare med annonser. Varför? Eftersom detta är syftet. Det har att generera pay-per-klick intäkter för det ägare så det bombarderar dig med reklam. Plötsligt, ser du annonser på varje sida som du besöker. Kuponger, erbjudanden, erbjudanden, banners, i texter, pop-ups, pop-unders, videoannonser, jämförelser, fina erbjudanden, bästa erbjudanden, etc. Om du klickar på dessa annonser, hjälpa du skurkar tjäna pengar. De använder du som deras sponsor. Låter detta som en bra idé? Nej! Inte bara du sponsrar sin verksamhet, men du också utsätter dig själv för fara.

Remove I30city.com
The I30city.com Virus

De flesta annonser är skadade. De leder antingen till skumma sidor fulla av malware eller de dölja skadlig kod själva. Hursomhelst, ett enda klick är allt som behövs för dig att ladda ner fler infektioner på datorn redan smittade. Det kan finnas vissa kassaskåp annonser också, men det finns inget sätt att berätta vilken som är vilken om du klickar på. Vi föreslår att du inte ta den risken. Din webbupplevelse är redan förstört och din maskin underpresterande på grund av denna enda adware. Tänk vad kommer att hända om du installerar mer parasiter. Saker kommer att bli ful. Ta bort adware och allt kommer att komma tillbaka till det normala. Infektionen äventyrar också din integritet genom att spionera på dig och samla känsliga data. Låt det inte. Skydda dina privata uppgifter.

Hur du bli smittad med detta? Vanligtvis, lita adware bitar på freeware buntar som anländer till sin destination. Nästa gång du hämtar och installerar ett gratis program från webben, vara mer försiktig. Stressa inte processen och inte blint säga ja till allt. Läs villkoren först. Om du upptäcker något utöver vanligt kan avbryta installationen. Också, välja anpassade inställningarna i guiden. Under dem, kommer du att kunna se alla dessutom bifogade appar i bunten liksom avmarkera den. Skurkar inte förvänta dig att göra det. och det är därför de fäster sin skadliga program. Tja, bevisa dem fel. Inte vara lat och gör din due diligence. Slarv är en enkelriktad gata till infektioner. Vaksamhet håller dig säker.

I30city.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort I30city.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort I30city.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *