Ta bort J7fs.Wcontentdelivery.info (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Den plötsliga uppkomsten av de J7fs.Wcontentdelivery.info webbplatsen innebär problem. Det finns ingen slumpmässig sida. Dess existens är en indikation på att din dator har infekterats av adware. Delta inte med denna webbplats, eller de annonser som visas på din webbplats. Så snart parasiten invaderar, kommer det att attackera din webbläsare. Det kommer att ändra deras inställningar, och även installera skumma verktygsfält och applikationer utan ditt tillstånd.

Sitt uppdrag? Att visa så många annonser som möjligt. Detta innebär att oavsett vilken webbplats du besöker, du kommer få vimlade med påträngande kampanjer. Även dina online video kommer få pausas av parasiten, så det kan köra reklamfilmer. De konstant J7fs.Wcontentdelivery.info ommöbleringar blir vardagsmat. Denna adware parasit gör din surfning en helvetisk upplevelse om du inte agerar mot det och lösa problemet genom att ta bort den från enheten.

Adware är känt att gömma sig bakom skräppost och skumma annonser. Denna skadegörare lurar också i torrentfiler, falska uppdateringar, freeware, etc. Den goda nyheten är, att det inte kan bli inuti enheten utan hjälp. Din hjälp, att vara exakt. Det är rätt. Det enda sättet det kan infektera din dator, är om du ger den åtkomst själv. Du kommer inte att göra detta medvetet, naturligtvis. Skurkar kommer att försöka lura dig att installera det på datorn utan att du ens inse det.

Hackare trivs tack vare användarnas naivitet och vårdslöshet. Om du inte ägna stor uppmärksamhet åt vad du gör på nätet, kan du oavsiktligt öppna bakdörrar för hackare som söker tillgång till dina privata data. Det är viktigt att lita bara officiella och licensierade källor för din programuppdateringar som inte att blint lita på en slumpmässig uppdatering popup. Ofta, leda dessa underrättelser till overifierade källor som kan skada din dator. Också installera under den anpassade eller avancerade inställningen när tillgänglig, kontrollera att inga dolda innehåll blir installerat på datorn utan din tillåtelse.

Adware är utformad för att skapa pay-per-klick intäkter för dess skapare och de sidor som det kommer att främja. För att säkerställa dess uppdrag är framgångsrik, kommer denna skadlig programvara spionera på dig. Varje sida du besöker, varje sökresultat kommer att vara kända av parasiten. Dessa data hjälper detta cyber hot att ge riktade annonser som du blir mer benägna att klicka på. Tyvärr, beter historia och sökfrågor kan inte vara det enda parasiten kan stjäla från dig.

Din IP- och e-postadresser, lösenord, inloggnings-ID, bankkonto autentiseringsuppgifter och kreditkortsnummer kan som lätt falla i händerna på kriminella. Sådana uppgifter är värdefull för dem eftersom de kan dela den med andra människor för vinst. Det enda sättet att återfå kontroll över din webbläsare och se till att din närvaro på nätet är säkrad för att ta bort adware-relaterade parasiten ansvarar för J7fs.Wcontentdelivery.info meddelande pop-ups.

J7fs.Wcontentdelivery.info borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort J7fs.Wcontentdelivery.info från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort J7fs.Wcontentdelivery.info från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *