Ta bort JZip Virus | Uppdaterad

PUP

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort JZip Virus. Denna JZip Virus removal guide fungerar för alla Windows-versioner.

JZip är ett gratis verktyg som marknadsförs som en användbar och pålitlig motor som fungerar med olika filformat. I verkligheten är det en skadlig programvara som vill förvandla din webbläsare till en ad-förevisande verktyg. Malware forskare kategorisera detta verktyg som en PUP (potentiellt oönskade Program). Men låt inte namnet lura dig. Det finns inget potentiella om det. Det är mer än kapabla att vrida din normal surfning till en helvetisk upplevelse.

VALPEN kommer att översvämma din skärm med alla slags annonser. Vara det popup-fönster, i-text, banners, blinkande varningsmeddelanden, varje sida du besöker kommer att täckas med annonser. Även en video som du titta online kommer att avbrytas av annonser. Det finns ingen flykt från dem. Om du bestämmer dig att göra något åt detta otäck malware och fortsätta med dess omedelbara avlägsnande.

JZip PUP inte kan hacka sig på datorn. Det behöver din tillåtelse att göra detta. Det använder tricks och kommer starkt beroende av din naivitet och slarv att smyga på datorn. De vanligaste platserna sådan parasit lurar är spam e-postmeddelanden, bifogade filer och körbara filer, programvara buntar, infekterade länkar och pop-ups, falska verktyget annonser, falska uppdateringsbegäranden, etc. När du har hämtat programvaran från internet, är nästa steg du bör ta att välja en Custom/ avancerad installationsprocess. Detta gör att du kan visa hela innehållet i vad du har hämtat, titta ut för dolda programvara.

Om du märker några ytterligare program och applikationer, är det bäst att avmarkera dem, eftersom de sannolikt är skadliga program i förklädnad. Också, inte vara för snabb att lita random pop-ups som främjar tvivelaktiga verktyg eller uppdatera länkar. Om du behöver uppdatera eller hämta programvara, alltid lita på officiella och licensierade källor.

Vad exakt är syftet med annonser? Att skapa intäkter via metoden pay-per-klick för hackare och de platser som det främjar. Vad mer, kan visas annonser och popup-fönster leda till tvivelaktiga källor. Bli inte förvånad om du får omdirigeras till skumma webbplatser. Det är inte ovanligt att sådant ad innehåll att omdirigera till infekterade platser. Detta sätt kan Cyberbrottslingar använda en bakdörr och starta otäcka infektioner på din dator. Det är därför vi rekommenderar inte att klicka på alla annonser som visas.

Sant, inte varje annons kommer att bli smittade, men det finns inget sätt att veta vilka annonser som är legitima och vilka som inte. Alltid tänka två gånger innan du klickar på något du ser online. Om en annons eller pop-up verkar för bra för att vara sant, är det förmodligen. Inte fall i fällan av brottslingar. De gör allt för att få sina händer på din personliga information. Kontrollera dina privata data förblir privata, föreslår vi att bli av med detta PUP så snart som möjligt, eftersom den utgör en risk för din online-säkerhet.

JZip virusborttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte ta bort JZip Virus från din dator? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *