Ta bort Keytar.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Keytar.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Keytar.com. Detta Keytar.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Att vara ständigt omdirigeras till webbplatsen Keytar.com är dåliga nyheter. Det innebär att du för närvarande är värd en infektion på din maskin. En webbläsare kapare. Nu, innan du panik, Tänk på att kapare är inte så svårt att ta itu med. Sanningen är att du kan ha smittats med ett mycket allvarligare hot som en trojansk häst eller en ransomware infektion. Jämfört med dem, kaparen är inte så farligt. Men gör inga misstag. Det är inte ofarligt.

Det finns inget sådant som en ofarlig cyber-infektion. De alla kan och kommer att orsaka dig skada. Denna kapare ingår. Den goda nyheten är att, med rätt uppsättning av instruktioner, du kan ta bort inkräktaren helt från datorn. Men du måste agera snabbt. Ge det är mer tid ombord en dålig idé. Skadedjur använder varje sekund för att rota sig djupare i din maskin. Ta omdirigeringen till Keytar.com som en varning och hörsamma det. När du märker platsen blir din online skugga, börja leta kaparens gömställe och ta bort den vid upptäckt. Slösa inte tid. Tiden är inte din vän. Kaparen är skadlig och det måste vara avinstallerad ASAP.

Denna infektion ruiner helt surfupplevelse tidigare trygg och trivsam. Det förvandlar den till en mardröm. Surfa på webben i fred blir en omöjlig uppgift. För förrätter, Keytar.com visas vid varje tur som hindrar dig från att hitta något du söker. När du väljer att gå online, dyker platsen upp. Och det är inte ensam. På grund av kaparen tvingas du att besöka många andra bara så skumma sidor också. Men det finns mer.

Remove Keytar.com
The Keytar.com Virus

Otäck webbplatsen ersätter även din sökmotor och hemsida utan någon form av tillstånd från yours. Från och med nu är ingenting du ser på skärmen tillförlitlig. Din nya sökmotor generera inte säkra och exakta resultat hoppas man för. Naturligtvis finns förmodligen vissa kassaskåp länkar och annonser, men de flesta av dem är skadad och du kan inte säga vilken som är vilken om du inte klickar på. Ändå, om du klickar på, du riskerar förvärra din situation.

Annonser främja installation av ytterligare tvivelaktigt innehåll som web webbläsarens verktygsfält, optimering verktyg och andra produkter, alla så adware utgivaren kan generera pay-per-klick intäkter. Vill du ladda ner mer skadliga program och bli och sponsor av skurkar? Vi tvivlar. Men om du håller kaparen, detta är exakt vad som kommer att hända. Du kan inte undvika annonser och länkar för länge. Detta skulle vara detsamma som att undvika att använda din egen maskin.

Kaparen gör du undvika datorn eftersom med det är inte längre säker. Det är inte roligt heller. Men om du tar bort kaparen, allt kommer att gå tillbaka till det normala. Det blir inga fler annonser och omdirigeringar, din maskin sämre inte och du kommer att kunna surfa på webben som du brukade. Använd våra avlägsnande guide nedan och ta bort denna farsot nu. Ju tidigare, desto bättre.

Hur kaparen ange? En av de vanligaste metoderna kallas freeware kombinationserbjudanden. Var mycket försiktig när du installerar program på datorn. Speciellt om du får dem från opålitliga källor som du inte bör göra! Alltid välja anpassade inställningarna i guiden istället för de grundläggande som. Detta sätt, du presenteras med en lista över alla dessutom bifogade appar som står installeras. Du kan också avmarkera dem medan under den grundläggande installationen, de anger automatiskt. Ta bort dem alla. Sådan extras är mer ofta än inte skadlig. Om du verkligen behövde dem, skulle du har hämtat dem själv nu.

Keytar.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Keytar.com från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *