Ta bort LearnTheLyrics Virus | Uppdaterad

PUP

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort LearnTheLyrics Virus. Denna LearnTheLyrics Virus removal guide fungerar för alla Windows-versioner.

LearnTheLyrics är ett program som utvecklats av Mindspark Interactive företag, som klassificeras som en PUP (potentiellt oönskade Program). Ett tecken att det skadliga programmet har invaderat din enhet är modifierade webbläsarinställningarna. Denna parasit ersätter din hemsida, nya fliksidor och även sökleverantör, med LearnTheLyrics .com webbplats. Det är inte ovanligt att lägga märke till nya verktygsfält eller tillägg som inte fick din behörighet för installation.

LearnTheLyrics är ansvarig för det stora antalet riktade annonser som du ser på din skärm. Sådana annonser gör din surfning helvetes levande. Parasiten kommer att stanna vid ingenting att lura in dig i dess netto. Även en sida som tidigare inte framvisade några annonser, kommer nu att täckas med kampanjer i form av banners, i-text annonser, popup-fönster eller blinkande varningsmeddelanden. Men var försiktig! De flesta sponsrade länkar leder till overifierade sidor som kan försöka öppna bakdörrar för hackare.

Som vi redan nämnt, denna ansökan har en officiell hemsida och kan laddas ner fritt från olika appbutiker. Men kan det även smyga på enheten obemärkt genom fri programvara buntar. Ofta är orsaken till detta att användaren gör misstaget att välja en snabb installation, som syftar till att spara tid. Visst, det kan tyckas det enklaste sättet att installera program på enheten, men detta kommer också bevilja behörighet för dolt innehåll att få installerat längs de ordinarie program, utan din vetskap. Vad vi föreslår att du gör istället är att välja en Custom/ avancerad typ av installation när tillgängliga. På så sätt ytterligare programvara som var gömt från er kommer nu att visas. Sedan, allt som finns kvar att göra är att avmarkera detta innehåll och avsluta installationen.

Verktyget LearnTheLyrics har ingen plats på datorn. Vid upptäckt måste du ta bort det omedelbart, så att det inte får chansen att stjäla dina personliga och ekonomiska data, eller allvarligt skada din webbläsare. Denna parasit kan vara mycket destruktiva, orsakar din webbläsare kraschar och fryser. Din Internetanslutning kommer också få påverkas, vilket leder till dess långsam hastighet. Ju längre tillåter du denna skadegörare bo på din dator, desto sämre dess effekt kommer att få. Din enda vägen ur den här röran är borttagande av detta irriterande LearnTheLyrics PUP. Om du inte vet hur man bli av den skadliga programvaran själv, har vi tillhandahållit detaljerade instruktioner nedan.

LearnTheLyrics virusborttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte ta bort LearnTheLyrics Virus från din dator? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *