Ta bort Linknotification.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Linknotification.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Linknotification.com. Detta Linknotification.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Linknotification.com är inte en pålitlig sida. I själva verket är det ett tydligt tecken på problem. Om du ser denna webbplats varje gång du går online, är vi ledsna att informera dig om att maskinen inte längre sjukdomsfri. Det finns en otäck adware som lurar någonstans i hörnen av din PC och det är den, att tvinga Linknotification.com webbplatsen visas nonstop. Vidta omedelbara åtgärder. Adware skadedjur gör inte för trevliga kamrater.

Förvänta dig inte det hot som du har fastnat med för att vara annorlunda. Det kommer inte. hitta där det gömmer sig och ta bort det så snart som möjligt. Om du låter det bo och driva fritt, förr eller senare kommer det komma ur kontroll och sedan din situation kommer att förvärras. Tveka inte. Adware är fortfarande en parasit och det finns ingen plats för det i ditt system. Gör dig själv en tjänst och ta bort den. Din framtida jag kommer att vara tacksam.

Adware gör en enda röra av dina online-aktiviteter. Plötsligt, Linknotification.com sidan blir din online skugga och du ser det överallt. Du får även omdirigeras till det när du försöker söka efter något på nätet. Sidan är naturligtvis inte den enda som du är tvungen att besöka. Det finns många andra. Adware säkerställer du landa på så många skumma webbplatser som möjligt. Detta sätt, det genererar intäkter för det ägare eftersom platserna du landa på är sponsrade. Skurkarna bakom adware använder den för att tjäna pay-per-klick intäkter. Varje gång du klickar på något genereras av skadedjur, får de betalt. Du blir deras sponsor. Detta är tyvärr inte alla.

Remove Linknotification.com
The Linknotification.com Virus

Med adware ombord, inte kan du surfa på fred. Du är ständigt ett enda klick från malware. Ingenting visas på skärmen är verifierade. Det finns många infekterade sidor och skadliga annonser och om du klickar på dem, du förvärra din situation. Varje sida som du laddar är tung på reklam i alla former och former. Oavsett vad du gör, gå dessa annonser inte bort. De även växa i antal och blir mer och mer påträngande allteftersom tiden går.

Detta är hur adware ruins din webbupplevelse. Det förvandlar den till en mardröm. Ju längre stannar det, de mer intrång som du möter. Varför hålla det? Varför riskera din säkerhet när du kan ta bort skadedjur och få dina online-aktiviteter tillbaka till det normala? Allt du behöver göra är Följ vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel och ta bort skadedjur. Om du föredrar automatiska lösningar, kan du alltid använda en tillförlitlig anti-malware program som hjälper dig. Välj metod och agera. Ju förr bli du av med infektionen, desto bättre. Förseningar leda till irreversibla skador.

Hur adware in? Även om det verkade som det verkar ur det blå, det gjorde det inte. Det installerades. Som s program, skadedjur inte kan få i utan ditt godkännande, därför det ber om det. Naturligtvis, det frågar inte öppet men det visar att bedrägeri och svek. Till exempel låtsas skadedjur vara en uppdatering för att lura dig. Om du faller i den fällan och låt det i, finns det.

Du installera parasiten själv. För att förhindra att detta händer, behöver du ägna mer uppmärksamhet åt vad du säger ”ja” till. Läs alltid villkoren noggrant innan du accepterar dem. Om du upptäcker något utöver vanligt kan avbryta installationen ASAP. Infektioner be för offrens slarv. Ge inte din. Var vaksam och skydda din dator.

Linknotification.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Linknotification.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Linknotification.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *