Ta bort Maps and Directions Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Maps and Directions

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Maps and Directions Virus. Denna Maps and Directions Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Maps and Directions är inte ett bra program. Det gör stora löften men faller kort på varandra. Detta program marknadsförs som ett användbart verktyg, som erbjuder dig hjälp med navigering. Det hävdar att det visar dig de bästa, säkraste och snabbaste vägarna till din önskade destination. I verkligheten, men leverera det inte på någon av dessa lovade. Maps and Directions är faktiskt en webbläsare kapare och det var aldrig tänkt att vara fördelaktigt för dig på något sätt.

Programmet skapades av skurkar och ingenting skapade av skurkar är säkert och användbart. Inte lura sig själv att tro att Maps and Directions kommer att vara till hjälp. Det kommer inte. Om du håller den, är det enda som du kommer att få irritationsmoment. Gör dig själv en tjänst och skär den pest vistelse så kort som möjligt. Hitta där det gömmer sig och ta bort den på plats. Ju längre stannar det, de mer problem du ställs inför. Act! Förseningar leda till ånger.

En gång Maps and Directions har registrerats, problem börja hälla. Din webbupplevelse blir en röra. Otäck kaparen börjar göra olika förändringar i inställningarna bakom din rygg. Den ersätter även din hemsida och sökmotor utan att ens informera dig om växeln. Din åsikt är inte längre relevant eftersom det inte är du ansvarig längre. Kaparen och det gör vad det vill. Det omdirigerar dig till misstänkta sidor hela tiden. Det översvämmar din skärm med irriterande reklam.

Remove Maps and Directions
The Maps and Directions Virus

Din webbläsare startar har problem med att visa något innehåll korrekt. Maskinen startar underpresterande även när du är offline. Appar ta evigheter för att ladda. Ditt system kraschar och fryser ibland. Det omstarter även vilket, i sin tur leder till dataförlust. De är dock inte din enda problem. Som irriterande som de är, finns det något värre framöver i skuggorna.

Kaparen spionerar på dig. Det övervakar dina online rörelser och registrerar alla känsliga data kan hitta. Sedan, när den anser att det har samlats tillräckligt, skickar det till den cyberbrottslingar som publicerade den. Dessa främlingar med agendor få tag på dina privata uppgifter och de kan använda dem för vad de tycker passar. En sak är säker, dock. Oavsett vad de använder det för, kommer du vara den att lida.

Låt inte detta hända men hitta och ta bort kaparen innan det är för sent. Infektionen använder varje sekund ombord för att orsaka problem. Inte tolerera den. Inte sitta sysslolösa medan det anställer stor förödelse på din egen maskin. Ta saken i egna händer och ta bort skadedjur innan det hanterar att orsaka dig några oåterkalleliga skador. Att göra det manuellt, Följ våra detaljerade instruktioner i slutet av denna artikel och bli av med skadedjur. Ju tidigare det är borta, desto bättre. Tveka inte. Din situation förvärras per minut!

Hur gjorde Maps and Directions få i? Tyvärr, du var den att låta kaparen ombord. Det går inte att ange utan din tillåtelse och, självklart, du gav den. Bli inte alltför hård mot dig själv, dock. Parasiten ber inte om tillåtelse öppet. Det bygger på knepiga metoder och, viktigast av allt, din brådska, distraktion och slarv. Det ligger i ansiktet och om du inte är tillräckligt försiktig, du faller i fällan. Ändra dina vanor.

Vara mer vaksamma. Alltid tänka två gånger innan du klickar på något misstänkt (en e-post, annons, länk, sidan, torrent, uppdatering, etc.) Infektioner be för din försumlighet. Utan det är ingen metod tillräckligt bra för att arbeta. Ge inte det. Gör inte dig själv ett lätt mål. Gör tvärtom. Vara försiktig och skydda din dator.

Maps and Directions virusborttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Kan fortfarande inte ta bort Maps and Directions Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *