Ta bort MySearch Redirects (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove MySearch Redirects

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort MySearch Redirects. Detta MySearch Redirects avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Webbläsarkapare är mycket irriterande skadliga parasiter som kan förvandla din surfning till en helvetisk upplevelse. Om du ofta får omdirigeras till webbplatsen min-search.com, betyder det att din webbläsare har kapats. De MySearch redirects är inte det enda som du kommer att uppleva. Symtom på en kapare infektion inkluderar också en plötslig annons attack, liksom obehöriga ändringar av webbläsarinställningar.

Offer för malware kommer att märka att deras hemsida och Sök leverantör har ersatts av samma webbsida. Vad mer, kommer deras webbläsare snart förvandlas till ett verktyg för annonsen-förevisande. Oavsett vilken webbplats du besöker, kommer du få bombarderas med många annonser i olika former – pop-ups, i-text, blinkande meddelanden, banners. Deras främsta mål är att göra användaren klicka på dem. Sådan uppgift kommer att visa sig vara mycket lätt, tack till kaparens förmåga att få offrets webbdata som webbhistorik, surfa vanor och sökfrågor. Detta görs för att tillhandahålla reklam innehåll som användaren är mest benägna att klicka på.

Webbläsarkapare är mycket luriga. De dock inte kan infiltrera datorn på egen hand. De behöver din hjälp att göra detta. Ofta, bevilja användare omedvetet sådana skadliga parasiter tillgång till sin personliga information. Detta kan ske genom öppna spam e-postmeddelanden eller e-postbilagor och körbara filer från okända avsändare. Andra medel för kapare distribution omfattar fri programvara buntar, falska uppdateringsbegäranden, skadade torrentfiler, infekterade länkar och annonser.

Remove MySearch Redirects
The MySearch Redirects Virus

Vi rekommenderar våra läsare att alltid få deras programuppdateringar från licensierade och tillförlitliga källor endast. Det är ett misstag att lita på en slumpmässig pop-up som försöker göra dig följa en misstänkt länk för att uppdatera ett program på din dator. Också, när du hämtar programvara från internet, den smart sak att göra är att välja en avancerad typ av installation eller anpassad. Detta sätt kan du helt enkelt avmarkera någon extra programvara som inte lämnats ut ordentligt och du hade aldrig för avsikt att ladda ner till att börja med.

Webbläsarkapare infekterar endast din webbläsare, inte hela datorsystemet. Det är därför de inte anses vara riktiga virus. Men det betyder inte att de är ofarliga. Gör inga misstag. Denna skadliga parasit är kapabel att göra skador. Symtom på en kapare infektion inkluderar långsam internet-anslutning, ofta kraschar och fryser i webbläsaren, installation av tvivelaktiga tillägg, tillägg och verktygsfält utan vetskap eller samtycke från användaren.

Vid något tillfälle misslyckas offrets webbläsare att visa alla annonser genereras av kapare. Webbläsaren kommer att så småningom sluta arbeta helt. Webbläsarkapare sätta din online-säkerhet och integritet äventyras. Om du vill återgå till en säker och ad-fri beter erfarenhet, Följ våra instruktioner nedan för att bli av denna skadliga parasit.

MySearch Redirects borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort MySearch Redirects från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *