Ta bort Ncontentdelivery.info (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Om Ncontentdelivery.info sidan håller poppar upp på skärmen, är du i trubbel. Dess existens pekar rakt på en adware parasit som har tagit residence på datorn. Men oroa dig inte. Denna typ av skadlig programvara mål webbläsare bara. Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera, Internet Explorer, Microsoft Edge – ingen ansökan är immun mot dess effekt. Dess uppgift är att förvandla din webbläsare till annonsen-förevisande verktyg. Detta förklarar den plötsliga ad-attack som utbryter varje gång du öppnar webbläsaren.

Varje sida som du besöker kommer att täckas med olika typer av pop-ups, banderoller, blinkande varningsmeddelanden och även i-text kampanjer. Vad är intressant med detta sponsrade innehåll, är att det ska anpassas för att synas attraktiv för dig, vilket gör att chansen att få klickade. Parasiten får betalt för varje klick du gör på annonser. Det ingår dock inte i adware’s jobb att kontrollera de sidor som det kommer att främja. Vi råder dig att undvika att klicka på sådana skumma annonser, så att du inte omedvetet att öppna en bakdörr för hackare som söker en väg in i enheten.

Ofta, installera användare adware parasiter på sina datorer utan jämn realiserbar den. Detta kan ske genom att öppna spam e-postbilagor eller körbara filer, litar på en falsk uppdatering anmälan eller installera programvara buntar som innehåller dolda skadligt innehåll. Det är inte ovanligt att få din dator infekterad med adware genom att klicka på tvivelaktiga länkar eller annonser. Det är därför du bör uppmärksamma vad du klickar på.

Hackare att kunna lura dig eftersom de använder din försumlighet och slarv mot dig. Bli inte förhastade eller naiv. Tänka två gånger innan du klickar på knappen ”Jag godkänner” och se till att ha läsa villkoren innan du gör det. Vi rekommenderar också installera under anpassad installationsläge när det är tillgängligt, så inga dolda innehåll kan installeras automatiskt på din enhet utan din vetskap.

Adware är en irriterande parasit som får underskattas ofta. Denna skadegörare är inte ofarliga. Ju förr inser du detta, desto bättre. Det är viktigt att agera snabbt när du upptäcker att din PC inte längre adware-fri. Genom att lämna denna odrägliga parasit obevakad, du bara din situationen värre. Det blir mer och mer aggressiv som tiden går, och inte ens inkognitoläget kommer att spara.

Icke-stop släpar och webbläsaren kraschar är allt på grund av detta irriterande adware infektion. För att återfå kontroll över din webbläsare och skydda din integritet, måste du genast fortsätta med avlägsnande av adware ansvarar för Ncontentdelivery.info omdirigeringar och popup-fönster. Annars riskerar du inte bara att få webbläsaren allvarligt skadad men sätta din personliga och finansiella information i fara.

Ncontentdelivery.info borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Ncontentdelivery.info från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *