Ta bort NetGaming Search (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort NetGaming Search. Detta NetGaming Search avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

NetGaming Search låtsas vara en användbar applikation för gamers. I verkligheten, men är detta program en webbläsare kapare. Att ha det ombord är dåliga nyheter eftersom det är varken bra eller säkert. Det är därför vi rekommenderar starkt att du vidtar åtgärder mot det andra du märker det. Hur vet du är smittad? Detta är faktiskt lätt. Om du öppnar en av dina tidigare tillförlitlig webbläsare en dag och din hemsida och sökmotor har både ersatts, då råder det ingen tvekan om att arbetar du med en pest.

Kaparen ändrar din startsida till NetGaming Search och din sökmotor till http://eanswers.com. Dessa ändringar får piga utan någon form av tillstånd från yours. Du är inte ens informeras om de förändringar som genomförs. Kaparen är kunna göra ommöbleringar i din webbläsare inställning utan ditt godkännande. Det är därför det kallas en kapare. I princip kapar din webbläsare. Dem alla. Du har inte ens en enda tillförlitliga att använda. Varje gång du går online, tvingas du använda http://eanswers.com. Också, du kan inte ångra ändringarna. Du har fastnat med dem.

Detta är hur du vet att NetGaming Search är i ditt system. Det kan träda i hemlighet men när i, kan du inte missa sin närvaro. Ta ändringarna på din hemsida och sökmotor som varningen de och, lyssna det. Börja leta gömstället av kaparen omedelbart och ta bort den så snart du hittar den. Inget gott kommer av att hålla skadedjur ombord. Allt det gör är att förstöra dina online-aktiviteter och utsätta dig för konstant malware risk. På grund av din nya sökmotor är sökresultaten visas inte att lita. De flesta av dem är skadade och de leda antingen till webbplatser som är full av malware eller de dölja skadlig kod själva. Hursomhelst, ett enda klick är mer än nog för dig att angripa datorn ännu mer genom att bjuda in fler parasiter.

Tänk på att din maskin redan lider på grund av denna enda kapare. Dess hastighet saktar ner till en genomsökning. Det laggar och kraschar ofta. Din webbläsare kamp för att visa innehållet för närvarande. Några av dina appar inte kan fungera och andra ta evigheter att ladda. Om din maskin är äldre, kan det även bryta helt. Tänk vad kommer att hända om du klickar på länken fel och bli smittad med mer pest. Det dröjer inte länge innan datorn blir helt oanvändbart.

Dessutom drunknar kaparen du i ett hav av overifierade och potentiellt farliga annonser. Varje sida som du läser in är helt täckt med reklamfilmer. Även de webbplatser som brukade vara reklamfritt är nu tung på banderoller, kuponger, erbjudanden, etc. På grund av adware, inte kan du surfa på webben normalt och i fred. Bli av med det och allt kommer att komma tillbaka till det normala. Använda våra avlägsnande guide nedan för att hjälpa dig ta bort inkräktaren manuellt.

Hur du fastnar med NetGaming Search? Du ladda ner det med flit? Vi tror inte det och ändå är det fortfarande i ditt system. Hur fick det? Sanningen är att skadedjur luras du ger det behörighet att ange eftersom det inte kan få utan den. Det gjorde det med hjälp av knepiga taktik som spam-mail, falska uppdateringar, skadliga bilagor, freeware buntar, overifierade källor, skadade länkar och torrents, etc. Det enda sättet att skydda din dator är att vara vaksamma på alla tid. Ingen av dessa tekniker är tillräckligt bra för att arbeta utan din slarv. Ge det inte. Gör din due diligence. Om du inte håller din dator säker, kommer ingen annan heller.

NetGaming Search borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort NetGaming Search från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *