Ta bort Notificapush.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Har du märkt obehöriga ändringar i din webbläsare settings/ gör du ständigt få omdirigeras till webbplatsen Notificapush.com? Vi hatar att vara bringers av dåliga nyheter, men det verkar att datorn har infiltrerats av en parasit från kategorin adware. Det skadliga programmet riktar varje webbläsare som du har på din enhet och startar genom att ändra vad inställningar som den finner lämpligt. Det kan även installera andra skumma program, tillägg eller verktygsfält, utan be om din tillåtelse.

Sedan, det kommer att fortsätta med sitt uppdrag att förvandla din webbläsare till annonsen-förevisande verktyg. Till gör så, kommer att det generera ett stort antal reklam i olika former som popup-fönster, i-text, banners och blinkande varningsmeddelanden.

Ofta kommer att sådana annonser främja exklusiva erbjudanden och rabatter, att fånga din uppmärksamhet och du klickar på dem. För att göra dig ännu mer benägna att klicka på visas annonserna, kommer att parasiten övervaka din online-aktivitet och samla in data som webbläsare historia och Sök resultat, att ge riktade innehåll. Efter alla, är parasiten programmerad att skapa inkomst för dess skapare och de sidor som det kommer att främja, via pay-per-click systemet.

Adware är känt att lurar bakom programvara buntar, skräppost och tvivelaktiga länkar. Det inte kan hacka din dator. Det enda sättet att invadera är om du ger det behörighet att göra detta. Ja, det stämmer. Om reklamprogram finns nu på din enhet, innebär det att du har installerat det själv, om du gjorde det medvetet eller inte. I de flesta fall inser användare inte ens de ger en parasit tillgång till sin dator.

Detta händer ofta, när de väljer snabbläge när de installerar programvara på sin dator. Genom att göra detta misstag, kommer någon gömd malware i form av valfria installationer få installeras automatiskt, utan din vetskap. För att undvika sådant händer, föreslår vi att välja en anpassad eller avancerad typ av installation. Detta sätt någon extra programvara kommer att bli synlig för dig att avmarkera den.

Den goda nyheten är, att reklamprogrammen begränsar endast dess attack till endast webbläsare. Det inte infektera din computern system direkt. Det är inte så avancerad. Dock inte gå tänkte att sådan parasit är ofarligt. Det är allt annat än som. Ju längre låter du det stanna på enheten, desto värre skador orsakade av verksamheten kommer att bli. Du kommer snart att uppleva släpar, långsam internethastighet, och din webbläsare startar kraschar och fryser ofta.

Din webbupplevelse blir inte densamma. För att inte nämna risken blir dina personuppgifter. Skurkar kommer att försöka utnyttja denna situation, att lägga vantarna på din privat och finansiell information. Om du vill återgå till en normal och ad-fri online upplevelse och skydda din integritet, måste du ta bort denna farliga adware ASAP!

Notificapush.com borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Notificapush.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Notificapush.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *