Ta bort Online Video Promoter Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Online Video Promoter

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Online Video Promoter. Detta Online Video Promoter avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Online Video Promoter, även känd som Media Player, är tänkt att hjälpa användare att öka antalet annonsvisningar på videor. Dock när undersöka djupare, visas det att programmet fungerar på ett annat sätt, är alltså det ansett som en annan påträngande adware-program, som är kapabel av att översvämma din webbläsare med många kommersiella annonser som kan allvarligt hota din systemsäkerhet. Som denna annons-stöttat program är kompatibelt med de större webbläsarna – Internet Explorer, Google Chrome och Mozilla Firefox, är det ansvarig för alla kommersiella popup-annonser som visas på dem.

På samma sätt som mest adware program, Online Video Promoter är så skickliga att det kan du ladda ner den utan jämn realiserbar den. I de flesta fall adware in virtuella datorn tillsammans med andra freeware och håller sin närvaro i hemlighet tills flera annonser start visar på din skärm. Faktiskt, detta är inte ovanligt alls, eftersom freeware vanligtvis resor medföljer malware eftersom detta är den enklaste tillgången pekar du på systemet. Av den anledningen bör datoranvändare vara mycket försiktig när du installerar ny programvara på sina maskiner och läsa alla termer och villkor som anges i Installationsguide för programmet.

I själva verket efter installationen av Online Video Promoter på din PC, kommer att flera processer kallas WinPL.exe läggas till din Aktivitetshanteraren. Dessutom alla dessa processer kommer att ansluta till funwithvids.com webbplats ständigt och de kommer säkerligen långsammare prestanda för virtuella datorn. Om du vill undvika detta händer, ska du inte hålla Online Video Promoter på systemet.

Remove Online Video Promoter
The Online Video Promoter Virus

En gång installerat på systemet, Online Video Promoter ger dig flera kommersiella annonser och störande popup-fönster när du surfar på webben. Det största problemet med dessa annonser är det faktum att de ofta innehåller länkar som kan omdirigera dig till skadade webbplatser och på allvar kan hota din personliga säkerhet. Dessutom främja några av dessa webbplatser misstänkta installatörer som är fyllda med okända program som kan orsaka skada till ditt OS. Fortfarande, om virtuella datorn inte smittas med skadlig kod, det kan bli långsammare och upplever täta systemkraschar istället, vilket skulle vara ganska irriterande för dig.

Bortsett från översvämningar bildskärmen med alla dessa talrika kommersiella annonser och gör är datorn långsammare, Online Video Promoter kapabel att övervakning dina virtuella aktiviteter och registrera din webbhistorik. När adware samlar tillräckligt med data om dig, börjar det att förse dig med anpassade annonser som är relaterade till din virtuella intressen och preferenser för att göra du öppna dem. Varje klick du gör ger vinst till de tredje parter som gömmer sig bakom programmet och fortsätter sin existens.

kom ihåg att Online Video Promoter är ett reklam-stödda program, vilket innebär att varje annons du klickar på, vinner vinst för de tredje parterna gömmer sig bakom detta program. På samma gång, all information att Online Video Promoter samlar in om dig kan användas för skadliga ändamål. Således, du bör ignorera alla medföljande reklamfilmer nu de popup-på din bildskärm. Dessutom måste du radera Online Video Promoter infektion från systemet utan att tveka eftersom detta är det enda sättet att häva de påträngande annonserna.

Online Video Promoter borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Online Video Promoter från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *