Ta bort OnlineGuard Virus | Uppdaterad

PUP
Remove OnlineGuard

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort OnlineGuard. Detta OnlineGuard avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

OnlineGuard är ett program som lovar datoranvändare att skydda systemen mot någon Internet-baserade infektioner. Detta är dock praktiskt taget inte möjligt, särskilt när man överväger det faktum att programmet har klassificerats som ett potentiellt oönskade och annons-stöttat program. Med tanke på denna klassificering, bör du veta att OnlineGuard är mer sannolikt att locka olika hot mot ditt system, istället för att blockera deras väg in.

Förutom, OnlineGuard kommer att översvämma webbläsaren med toner av kommersiella annonser som kommer definitivt störa din dagliga webbläsarsessioner. Baserat på alla de ovan nämnda, bör du ta bort OnlineGuard från datorn utan hänsyn.

OnlineGuard vanligtvis infiltrerar datorn med hjälp av några andra fria program som har annonserats på tredje parts delar websites. Dessa program är kombinerade med ett gäng andra fria program som erbjuds för installation som ytterligare programvara. Därför bör du aldrig glömma att läsa informationen som tillhandahålls av installationsguiden mycket noggrant. På detta sätt får du möjlighet att välja ut de Dessutom erbjuds program. Om du hoppar över det här alternativet, en massa värdelösa program kommer att få installerat på din maskin, inklusive OnlineGuard, vilket kan orsaka du säkerhetsrelaterade problem.

Remove OnlineGuard
The OnlineGuard Virus

I fallet OnlineGuard finns redan på din dator, din online prestanda och Internet-anslutning kan sakta ner betydligt. Men kan vad är ännu värre är det faktum att som OnlineGuard är tänkt för att vara ett säkerhetsverktyg, du förses med falska scan resultat hävdar att vissa hot är närvarande på din dator.

Huvudproblemet är fortfarande, att de reklam som genereras av OnlineGuard kanske tillhör programmets affiliates som är okänd och kan också innehålla cyber skurkar. Därför, om du interagerar med någon av de medföljande reklamfilmerna kan leda till att infektera din dator med skadlig kod. För att undvika detta från att hända, skulle du bättre avinstallera från ditt system OnlineGuard direkt.

Lyckligtvis, OnlineGuard borttagningsprocessen är inte svårt alls. Programmet kunde tas bort antingen manuellt eller automatiskt. Om du föredrar manuellt avlägsnande, kan du följa den medföljande instruktioner nedan. Men även när du har slutfört denna process, måste du köra en fullständig genomsökning av datorn för att kontrollera att det finns inga andra befintliga hot på det. Om sådana hot upptäcks, antimalware programmet tar bort dem helt och kommer att skydda systemet mot skadlig kod i framtiden.

OnlineGuard borttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort OnlineGuard från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *