Ta bort Package Tracker Pro (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Package Tracker Pro. Detta Package Tracker Pro avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Package Tracker Pro är ett skadligt program som har rapporterats i olika attacker över hela världen. Skadedjur är Kategoriserad som en webbläsare kapare infektion och det är farligt. Att se den i ditt system är dåligt. Mycket dålig. Kaparna göra inte för trevliga hyresgäster. De är fruktade. Package Tracker Pro är inte ett undantag. Det faktum att det är nyutvecklade även innebär att det är mer avancerade och sofistikerade som automatiskt gör det mer farliga. Naturligtvis måste du göra ditt bästa att ta bort det från din maskin första chansen du får.

När du märker pest ombord, tveka inte. Hitta där det gömmer sig och ta bort den vid upptäckt. Tänk på att om du låter det stanna, det kommer att skapa stor oreda. Del av de skador som den orsakar kan även visa sig vara irreversibel. Frågan är, kommer ni att sitta sysslolösa medan Package Tracker Pro förstör din maskin, eller kommer ni att ta saken i egna händer och skydda dig själv och din dator? Om du svaret är annorlunda än det andra alternativet, måste du tänka över dina prioriteringar. Package Tracker Pro är en farlig parasit och det har ingen plats i ditt system.

Så snart kaparen slingrar sig i, ändrar din hela webbupplevelse. Skadedjur kapar webbläsaren Google Chrome genom att lägga till dess pesky filändelsen. Från och med nu är du inte längre ansvarig. Din åsikt är irrelevant. Skurkarna är i kontroll nu. Kaparen börjar att göra olika helt otillåtna ändringar i din webbläsarinställningar och oavsett vad du gör, du kan inte ändra dem tillbaka.

Till exempel ersätts skadedjur din Rekommenderad hemsida och sökmotor med en egen domän. Dessutom öppnar ytterligare flik hela tiden och omdirigerar dig till skumma sidor när du är online. Bortsett från att översvämningar kaparen också din skärm med massor av annonser.

Tänk vad allt detta betyder att din webbsurfning. Det demolerar det. Men även om du har nerver av stål och du kan på något sätt tolerera dessa spektakel, finns det något du inte kan stå ut med. Package Tracker Pro äventyrar din integritet genom att spionera på dig. Skadedjur använder webbläsaren som en spioneri enhet. Det övervakar allt som du gör och samlar alla värdefulla data kan hitta. Vad är ännu värre, delar kaparen allt det registrerar med hackarna bakom den. De har tillgång till dina personliga uppgifter och de kan använda dem för vad de tycker passar.

Det finns ingen anledning att förklara hur otroligt farligt detta är, finns det? Du kan lätt falla offer för en finansiell bluff eller ens en identitetsstöld. Gör dig själv en stor tjänst och ta bort kaparen från datorn innan det är för sent. Använd våra detaljerade avlägsnande guide nedan och bli av inkräktaren nu!

Hur är Package Tracker Pro distribuerade? Det finns ingen en enda infiltration metod för denna parasit. Det bygger på flera taktik. Exempelvis de bra gamla e-postmeddelanden och skadliga bilagor. Skadad sidor och länkar som leder till webbplatser, full av malware. Falska program och uppdateringar. Freeware/ shareware buntar. Skadliga sociala medier meddelanden, etc. Ingen av dessa tekniker är dock tillräckligt bra för att arbeta utan din inaktiva samarbete.

Till exempel, om du inte klickar på en skadlig annons, omdirigeras du inte till en sida, fullmatat med infektion. Men om du klickar på, du får malware. Så, vad vi egentligen menar med inaktiva samarbete är slarv. Bli inte vårdslöst och betala uppmärksamhet på vad du klickar på och vad du godkänner. Om du inte skyddar din PC, kommer ingen annan.

Package Tracker Pro borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Package Tracker Pro från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *