Ta bort Panda Viewer Virus | Uppdaterad

PUP

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Panda Viewer. Detta Panda Viewer avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Panda Viewer är inte ett bra program. Ja, namnet låter söt men låta inte dig luras av den. Panda Viewer är en potentiellt oönskade program som ljuger för ditt ansikte. Verktyget marknadsförs som ett gratis verktyg som hjälper dig att läsa olika typer av grafiska romaner. Nåväl, är detta en lögn. Först av allt, är PUP inte gratis. Ja, du kan inte betala pengar för det, men du definitivt betala med din avskildhet och komfort. För det andra tillåter det inte du läsa grafiska romaner. Inte alls. Vad den gör är att vända dina online-aktiviteter till en mardröm.

Lyckligtvis för dig, kan vi hjälpa dig ta bort denna inkräktare innan det är för sent. Men måste du agera snabbt. Ju längre skadedjur kvar ombord, värst er besvärliga situation blir. Göra rätt och bli av med infektionen omedelbart. Ju tidigare det är borta, desto bättre för både dig och din maskin. Dröj inte. Förseningar leda till ånger.

Med PUP ombord är ingenting samma. Din online-upplevelse är inte samma. Varje gång du öppnar en av din webbläsare, får du omdirigeras till suspekta platser. Också öppna ytterligare flikar hela tiden. Varje online video du titta blir pausad för ovanligt lång reklam avbrott. Hela skärmen är täckt med reklam som blir mer och mer för varje dag som går. Du tvingas ta itu med en lavin av annonser på daglig basis.

Alla typer av popup-fönster, reklamfilmer, erbjudanden, kuponger, bästa priser, videoannonser, etc. kommer att täcka hela skärmen hela tiden. Kan du arbeta med sådana villkor? Vi tvivlar starkt det att man kunde få något arbete gjort med konstant omdirigeringarna och aldrig-stoppa ad syndafloden. Men det finns mer. Adware’s shenanigans stör inte bara du. De utsätta dig för fara.

Du ser, dessa många annonser är sponsrade. Du vet vad detta betyder, eller hur? Skurkarna använda dem för att generera webbtrafik till specifika sidor så de kunde få vinst. Och sina vinster kommer endast på din bekostnad. De använder pay-per-klick mekanismen så att varje gång du klickar på en annons du hjälpa hackare fylla sina fickor. Och det värsta är att du riskerar dina egna fyllningsmaskin med fler infektioner i processen.

De flesta av annonserna döljer andra hot som är bara ett klick bort från att attackera dig. Du kan hitta datorn fullmatat med parasiter på nolltid. Och om det händer hur länge tror du att det kommer att pågå innan den Blåskärm visas? Ett hot kan du hantera men 5 av 10… inte så mycket. Inte ta den risken. Följ våra avlägsnande guide nedan och rensa din dator en gång för alla. Om du inte, kommer du ångra det förr snarare än senare.

Hur hamnade du med Panda Viewer ombord? Om du inte hämtar det själv, hur det in? Enkel, skadedjur luras du ger det behörighet att komma in. Detta är vad infektioner gör. De vänder sig till knepiga taktik som freeware buntar, falska uppdateringar, e-post och skadade länkar att söka ditt medgivande. Om du är slarvig och inte betalar uppmärksamhet, ge du det utan att inse. Till exempel medan du tror att du uppdaterar Java, kan du installera en skadlig kod istället.

Alltid läsa licensavtalet innan den godkänns. Hoppa inte över finstilt som den kan innehålla några vilseledande klausuler. Glömma att klicka på ”nästa” i blind tro. Detta leder till infektioner. Gör dig själv en ännu enklare mål genom att vara oaktsam.

Panda Viewer borttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Panda Viewer från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *